Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκινάει την… ανηφόρα ο Παλληνιακός!

Τον πρώτο από τους τρεις πολύ δύσκολους αγώνες που έχει στην σειρά δίνει την Κυριακή στις 15.00 ο Παλληνιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Κορωπί για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακολουθούν ματς με τον Κεραυνός Κερατέας και τη Θύελλα Ραφήνας. Το πρόγραμμα είναι «βουνό», ωστόσο η ομάδα έχει δείξει πως είναι.. φτιαγμένη για τα δύσκολα φέτος.

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα λοιπόν, ο Παλληνιακός πηγαίνει την Κυριακή στο Κορωπί. Οι Παλληνιώτες θέλουν άμεσα βαθμούς, ώστε να… τελειώνουν με την παραμονή στην κατηγορία και να μην παίζουν πλέον με άγχος. Η ομάδα της Παλλήνης δεν βρίσκεται πάντως και στην καλύτερη της κατάσταση, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και Νικηφόρο, αποτελέσματα που την πήγαν πίσω, καθώς ήταν έξι αγωνιστικές αήττητη.

Για αυτό λοιπόν, ο Παλληνιακός θέλει την Κυριακή να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό και να αποδείξει πως φέτος τα πηγαίνει καλύτερα στα δύσκολα παιχνίδια από ότι στα εύκολα. Το έχει κάνει άλλωστε πολλάκις αυτό στο Κύπελλο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις μεγάλες νίκες που έχει πανηγυρίσει και σ το πρωτάθλημα. Μία από αυτές ήταν και κόντρα στο Κορωπί στον πρώτο γύρο, όταν είχε πάρει το τρίποντο με 1-0!

Στην αντίπερα όχθη, το Κορωπί κάνει μία εξαιρετική χρονιά και δικαιολογημένα μπορεί να μιλάει για άνοδο, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση με 44 βαθμούς, τη στιγμή που η πρωτοπόρος Θύελλα Ραφήνας έχει 47. Σε σύνολο 20 αγώνων μέχρι στιγμής μάλιστα, έχει 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται και στα… καλύτερά του. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 1-0 από τον Κεραυνό Κερατέας εκτός έδρας, ενώ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μετράει δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μία νίκη.

Ο Παλληνιακός λοιπόν, δεν πρέπει να φοβηθεί τον αντίπαλο, πρέπει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και να φύγει από το γήπεδο με βαθμό ή βαθμούς. Οι Παλληνιώτες μας έχουν συνηθίσει στα δύσκολα να βγάζουν τον καλό τους εαυτό. Θα το κάνουν άραγε και τώρα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου