Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή η ομάδα δεν γίνεται να κινδυνεύει!

Ο Παλληνιακός οφείλει να ξεχάσει γρήγορα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, καθώς την Κυριακή έχει να αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα την πρωτοπόρο της βαθμολογίας , Θύελλα Ραφήνας (15.30). Στο ματς με τον Κεραυνό την Τετάρτη, απέδειξε πως όταν θέλει… δεν έχει αντίπαλο, πρέπει να το κάνει και σήμερα και να… τελειώνει με την παραμονή!

Οι Παλληνιώτες μπορεί να νίκησαν την Τετάρτη τον Κεραυνό Κερατέας με 1-0, ωστόσο η μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ χάθηκε στα πέναλτι. Οι παίκτες της ομάδας όμως, οφείλουν να το ξεχάσουν πολύ γρήγορα, καθώς την Κυριακή υποδέχονται την Θύελλα σε ένα πολύ κρίσιμο ματς. Η ομάδα της Παλλήνης βρίσκεται στην 14η θέση με 20 βαθμούς και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών.

Ο Παλληνιακός μπορεί να έχασε την πρόκριση από τον Κεραυνό πριν από λίγες ημέρες, όμως κέρδισε κατά κράτος τις εντυπώσεις. Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου ήταν εξαιρετικοί και επιβεβαίωσαν αυτό που γράφουμε από την αρχή της χρονιάς συνέχεια. Πως η ομάδα διαθέτει φοβερό υλικό και ποιότητα όχι μόνο για να ξεμπερδεύει με την παραμονή, αλλά και για να κάνει το… παραπάνω. Τώρα όμως, αυτό που προέχει, είναι να μαζέψει άμεσα βαθμούς και να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Η αποστολή την Κυριακή είναι αρκετά δύσκολη, καθώς θα βρει απέναντί του μία ομάδα εξαιρετική. Η Θύελλα Ραφήνας είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς και δικαίως ονειρεύεται την άνοδο! Στα τελευταία 16 παιχνίδια έχει 13 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ προέρχεται από το 5-1 με τον Άρη Βούλας. Οι Ραφηνιώτες πάντως δεν είναι ανίκητοι, καθώς στις δύο τελευταίες εξόδους τους, ηττήθηκαν τόσο από το Κορωπί  όσο και από τον Κεραυνό Κερατέας.

Ο Παλληνιακός λοιπόν, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη που έχει τόσο ανάγκη, θα πρέπει πρώτον να μην φοβηθεί τον αντίπαλο και δεύτερον να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με αυτή του Κυπέλλου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου