Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Λαμπερή η βραδιά στην πίτα του Παλληνιακού!

Ο πρόεδρος του Παλληνιακού κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, βραβεύει τον διευθυντή της Αστυνομίας κύριο Αποστόλη Μπανιά.
Σε μια λαμπερή βραδιά που ετοίμασε η οικογένεια του Παλληνιακού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου και ταυτόχρονα και η ετήσια χοροεσπερίδα του. Περισσότερα από 300 μέλη του Παλληνιακού τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και παρακολούθησαν το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του συλλόγου.
Βραβεύτηκαν ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ευθύμιος Ρεντζιάς για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, η αθλητική ένωση στίβου «Αμεινίας ο Παλληνεύς»για την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό, η νεαρή –Παλληνιώτισσα- αθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, για τις επιτυχίες της σε διεθνές επίπεδο και ο διευθυντής της Αστυνομίας, κύριος Αποστόλης Μπανιάς για την προσφορά του στον σύλλογο.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Παλλήνης κύριος Ζούτσος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιαννουσόπουλος, ο αντιπρόεδρος του, κ. Καλατζής, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Καραγιάννης, Δρούγκας, Αβαρκιώτης, Καρκούλιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μαντζώρος, Μπάκας, Σταματίου, Σμυρλιάδης, Κωνσταντάς, Λάκκος,Κουτσικούρης, Βίτσιος, Ζινέλη, οι σύμβουλοι της ΔΕ Παλλήνης, Φώτου, Βαρέλη.

10 σχόλια:

  1. Η ομάδα μας πέφτει και εσείς το χαβά σας.Ζήτω η Ελληνικά Αστυνομία.Ντροπή για τον σύλλογο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pes ta xrysostome! proteleftaioi eimaste reeee!!! den idrwnwei to afti sas ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ομάδα να καταφεύγετε σε τέτοιου είδους πρακτικές. Αν θέλατε το καλό της ομάδος δεν θα σχολιάζατε ανώνυμα....Ευχαριστώ Λάιος Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ27 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:09 π.μ.

    ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΩΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙΝΕΙΣΘΕ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ ΟΝΕΟΣ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pesta re proedre pou o kathenas pleon exei kai apopsi se autin tin pallini !
    ego ena exo na po !
    na itan i zilia psora na gemize oli i xora!
    oti den boreite na ftasete to krinete ! etsi einai !
    otan kapoia stigmi pou den nomizo na iparksei alla leme tora vrite to kotsia na erthete esto na voithisete se autin tin omada kai oxi na pernate apo ekso apo to gipedo tote na ekferete kai apopsi !
    ANTE GEIA PLEON !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ομάδα έχει σταθερή διοίκηση, εξαιρετικό υλικό και πάει να υποβιβαστεί με 5 νίκες σε 232 αγωνιστικές. Ποιος φταίει οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GIA PES MAS RE MEGALE POIOS FTEEI ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βαλτα κατω φιλε.δεν εμειναν και πολλοι. ειναι η μαναδικη ομαδα ο παλληνιακος που στο τελος θα πεσει και αντι να φυγει ο προπονητης θα πει οτι φταινε 20 παικτες. αληθεια ο κυριος κιουρκος δεν εχει ουτε τον αυτοσεβασμο να παραιτηθει απο την στιγμη που ειναι φανερο οτι δεν μπορει να βοηθησει την ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι αργά να φύγει ο προπονητής , ίσως έπρεπε να γίνει νωρίτερα.Η ομάδα μπορεί να το παλέψει
    και να σωθεί έχει τις δυνατότητες το έχει αποδείξει
    Η γκρίνια δε βοηθάει αυτή τη στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε Ανωνυμε,
    Θελεις μηπως να σου θυμισω οτι δεν θα εβλεπες ποτε τον Παλληνιακο στην Α' ΕΠΣΑΝΑ αν δεν ηταν ο "χωρις αυτοσεβασμο" οπως αναφερεις Κυριος Κιουρκος.. ;
    Αλλα φαινεται οι κακοβουλοι ξεχνανε γρηγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή