Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σαν... πρόβα Κυπέλλου!

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Παλληνιακός κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή (15.00) για το πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά στην Παλλήνη για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Επειδή όμως το Κύπελλο αργεί ακόμα, οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου δεν πρέπει να παρασυρθούν, καθώς το ματς της Κυριακής είναι εξαιρετικά σημαντικό για την συνέχεια.

Οι Παλληνιώτες βρίσκονται σε πτωτική πορεία το τελευταίο διάστημα και με τις τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν παραμείνει στους 20 πόντους και στην 13η θέση. Διατηρούνται φυσικά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο για να μην έχουν άλλα... μπλεξίματα, θα πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στις επιτυχίες και το ματς με τον Κεραυνό είναι η ιδανική στιγμή.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Κερατέας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με 46 βαθμούς σε 21 ματς μπορεί δικαίως να ονειρεύεται την άνοδο. Η πρώτη θέση άλλωστε, στην οποία βρίσκεται η Θύελλα Ραφήνας, απέχει μόλις τέσσερις πόντους. Ο Κεραυνός είναι οκτώ ματς αήττητος, στα οποία έχει επτά νίκες και μόλις μία ισοπαλία, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε σχετικά άνετα την Θύελλα με 2-0!

Πρόκειται ίσως για το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς για τον Παλληνιακό, καθώς απέναντί του θα βρει μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά και σίγουρα την πιο φορμαρισμένη. Οι Παλληνιώτες βέβαια, έχουν αποδείξει πως είναι... φτιαγμένοι για τα δύσκολα, ωστόσο θα πρέπει την Κυριακή να μας το θυμίσουν και πάλι.


1 σχόλιο:

  1. ...ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ
    ΚΑΛΔΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή