Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Κοκκινάκης: «Συγχαρητήρια, ήσασταν συγκλονιστικοί»!


Μπορεί το όνειρο για την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου να μην έγινε πραγματικότητα, παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Παλληνιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και περήφανοι για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε στο «palliniakosclub» ο έφορος του συλλόγου, κύριος Νίκος Κοκκινάκης: «Η προσπάθεια των παικτών μας ήταν συγκλονιστική. Μπορεί να μην ήρθε η πρόκριση στον τελικό, αλλά πραγματικά την αξίζαμε. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Απέδειξαν ξανά ότι μπορούν να νικήσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο, παίζοντας ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Μπράβο τους, συγχαρητήρια πολλά. Μας έκαναν υπερήφανους».

Και συνέχισε ο κύριος Κοκκινάκης: «Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, στον προπονητή κύριο Σωκράτη Κιούρκο και τον βοηθό του κύριο Αργύρη Πούλο. Το κοουτσάρισμά τους ήταν συγκλονιστικό».

Και κατέληξε ο «Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου στην διοίκηση, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στον σύλλογο και για το άριστο κλίμα που έχουν καταφέρει να επικρατεί στην ομάδα».

7 σχόλια:

  1. Μάλλον σε άλλο γήπεδο ήταν ο κύριος Κοκκινάκης σε ότι αφορά τους παίχτες έδωσαν το 110 τις εκατό των δυνατοτήτων τους και είναι άξιοι συγχαρητηρίων αλλά για τον προπονητή είναι αδικαιολόγητος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ούτε το ρόστερ ούτε της αλλαγές του σωστά.Δεν είναι δυνατόν στην τελευταία προπόνηση τις ομάδας να μην βάζει την ομάδα να εκτελεί πέναλτι,λες και είχε χάσει 3-0 και δεν υπήρχε περίπτωση το ματς να πάει στα πέναλτι.Μια χαρά τα πάει η διοίκηση που θα ρίξει την ομάδα στην Β κατηγορία και από οργάνωση άστο καλύτερα όσοι είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν.Έκτος βέβαια ότι στον τελευταίο είχαμε ισχυρή αστυνομική δύναμη να μας φυλάει.Ζήτω η Ελληνική Αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αν δουλευουν στην προπονηση και αν η διοικηση ειναι κοντα στην ομαδα ασε να το ξερουν αλλοι.. Σταματηστε πλεον το κραξιμο... κομπλεκικοι οπαδοι που ολα τα ξερετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ21 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:42 μ.μ.

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΙΝΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥ, Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ/ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΕΥΣΤΟΧΗ Η ΟΧΙ, ΗΡΘΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ.
    (ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?)
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΔΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΔΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΔΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ! ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΜΕ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΘΡΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΣΥ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.ΠΕΡΥΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ,ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ?
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ?
    ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ?
    ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΠΕΡΥΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ?
    ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΕ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 7 ΣΤΑ 7 ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ
    ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή