Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Έδιωξε το άγχος ο Νικηφόρος!


Ο Νικηφόρος νίκησε το Σάββατο 1-0 τον Αήττητο Σπατών και τον κράτησε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα να είναι πλέον πιο εύκολη την δουλειά του Παλληνιακού.


Με νίκη συνέχισε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ο Νικηφόρος, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Αήττητου Σπατών με 1-0 στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς!

Βέβαια, το τρίποντο αυτό πανηγυρίστηκε εξίσου και από τον Γέρακα και από τον Παλληνιακό, καθώς ο Αήττητος έμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 17 πόντους και ένα ματς περισσότερο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νικηφόρος ήταν καλύτερος σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, ενώ το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε με πολύ ωραίο πλασέ ο Καγιάς στο 30’. Οι Γερακιώτες πάντως, παρά τις πολλές απουσίες τους, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και κάποιο ακόμα τέρμα αν ήταν πιο προσεκτικοί. Στο 75’ μάλιστα… άγγιξαν το 2-0, όταν το δυνατό σουτ του Αποστολόπουλου τράνταξε το δοκάρι.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ:
Καραγιάννης, Αλεξανδράκης, Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Καγιάς, Χαρικιόπουλος, Τζόουνς (46' Ζέεμπε), Βαζέχα, Αποστολόπουλος (78' Βαγενάς).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου (48' Μαγκουσοχατζάκης), Μαγκλάρας, Α. Καλούδης, Μασκλαβάνος (78' Φυτιλής), Κολάγκι, Φράγκος, Μπαρμπαρούσης, Μητσιώνης, Λούτζι, Θεοφάνους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου