Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Βαριά ήττα στο Κορωπί για τον Παλληνιακό (4-2)

Δεν τα κατάφερε ο Παλληνιακός σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι του και κάθε απώλεια από εδώ και πέρα, θα προσδίδει και μεγαλύτερο προβληματισμό στην ομάδα αφού βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση… Το Κορωπί επικράτησε 4-2 με τους Παλληνιώτες να προσπαθούν, αλλά να προδίδονται στην επανάληψη, έχοντας και αριθμητικό μειονέκτημα καθώς από το 25′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο έπειτα από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντρένοβα.
Δύο λεπτά νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ, για να έρθει η ισοφάριση για τους Παλληνιώτες στο 33’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκεντούλη.
Στην επανάληψη, ο Καρακάσης έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παλληνιακό στο 57’, αλλά το Κορωπί αντέδρασε και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Κιούρκου να κάνει όνειρα νίκης.
Στο 67’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια και στο τελευταίο δεκάλεπτο επήλθε και η κατάρρευση για τους παίκτες της Παλλήνης. Στο 83’ έγινε το 3-2 και στο 87’ το 4-2.
Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς κουρασμένοι αφού έπαιζαν με δέκα από το 25’ δεν άντεξαν στην πίεση των παικτών του Κορωπίου…
Πάντως η ομάδα της Παλλήνης είχε και παράπονα για την διαιτησία
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Καρακάσης, Πάσαρης, Σιαδήμας, Ρακιντζόπουλος, Δημητρακάκης (75’ Καστής), Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούνας (65’ Κούσης), Μπερτσιάς, Κοβάνης.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ (ΚΙΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟΥΣ)
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....
    ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    1. ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    2. Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΦΩΝΗ/ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ/ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΛΠ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΝΑΣ (ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΟΙΣΤΡΟ). ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ).

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ
    ΚΑΛΔΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω ο κοσμος πρεπει να γινει ο 12ος παιχτης της ομαδας ακολουθει ενας δυσκολος αγωνας με την κεραταια
      ελπιζω να δουμε μια αλλαγη!!

      Διαγραφή