Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Παλληνιακός!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει την Τετάρτη στις 15.00 η ομάδα της Παλλήνης, που υποδέχεται τον Κεραυνό Κερατέας στον 2ο τελικό του Κυπέλλου και έχει ως στόχο την ανατροπή της ήττας του πρώτου αγώνα με 1-0.

Οι Παλληνιώτες το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς προέρχονται από συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ωστόσο το Κύπελλο είναι διαφορετική διοργάνωση και ο Παλληνιακός μας έχουν συνηθίσει να μας… εκπλήσσου! Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε, πως για να φτάσουν στα ημιτελικά έχουν αποκλείσει σπουδαίες ομάδες και κατά σειρά τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, την Δόξα Κορωπίου, τον Ολυμπιακό Λαυρίου και τον Αστέρα Βάρης.

Τώρα, η αποστολή του Σωκράτη Κιούρκου και των παικτών του είναι λίγο πιο δύσκολη, καθώς πρέπει να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου είχαν χάσει με 1-0 στην Κερατέα. Στο γήπεδο του όμως, ο Παλληνιακός παίρνει δύναμη και αυτοπεποίθηση από τον κόσμο και παρουσιάζει τον καλό του εαυτό. Θα γίνει άραγε το ίδιο και αυτή την φορά;

Αν ο Παλληνιακός τα καταφέρει, θα έχει πετύχει ένα… μικρό θαύμα! Για πρώτη φορά άλλωστε στην ιστορία του συλλόγου θα έχει φτάσει τόσο ψηλά! Απέναντι του όμως θα βρίσκεται μία εξαιρετική ομάδα, η οποία είναι αήττητη εδώ και εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στο οποίο μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Άλλωστε, ο Κεραυνός έχει νικήσει φέτος τρεις φορές τους Παλληνιώτες με σκορ 1-0.

Για αυτό λοιπόν, όλη η Παλλήνη έχει… ραντεβού την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο της πόλης. Με την βοήθεια των φιλάθλων του, ο Παλληνιακός μπορεί να τα καταφέρει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου