Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μπορούσε τη νίκη ο Παλληνιακός (0-0)

Ο Γιώργος Καρακάσης ήταν άτυχος σήμερα στο πρώτο ημίχρονο σε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ για τον Παλληνιακό
Μπορεί το παιχνίδι να ήταν μοιρασμένο σαν εικόνα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Παλληνιακού αποχώρησαν δυσαρεστημένοι μετά το τελικό 0-0.

Και αυτό όχι γιατί είχαν την ξεκάθαρη υπεροχή στο ματς, αλλά διότι δημιούργησαν περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες απ’ ότι οι αντίπαλοί τους.
Και μην σας ξεγελάνε τα δύο δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι (στο 20’ ο Λουκής και στο 40’ ο Καλούδης). Οι παίκτες της Παλλήνης έκαναν περισσότερες κλασσικές φάσεις και θα μπορούσαν να πετύχαιναν ένα γκολ.
Ο Καρακάσης δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο αστόχησε από κοντά, πρώτα σε γέμισμα της μπάλας στην περιοχή από κόρνερ και έπειτα από φάουλ – γέμισμα του Ντρένοβα ενώ στην επανάληψη ο Κοβάνης ήταν ο μοιραίος όταν τόσο στο 48’ βρέθηκε σε θέση για γκολ και αστόχησε, όσο και στο 55’ είχε εξαιρετική ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του.
Το τέρμα όμως δεν ήρθε και αντί αυτού, είχαμε και την αποβολήτου Πάσαρη στο 80’ η οποία ανάγκασε τον Παλληνιακό να οπισθοχωρήσει στα τελευταία σχεδόν 15 λεπτά (με τις καθυστερήσεις) και έτσι να αποδεχθεί το 0-0 που του προσέφερε τελικώς μονάχα έναν βαθμό.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Βασιλόπουλος, Καψάλας (63′ Γιαννούλης), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας, Καλούδης (68′ Προβίδης), Παπακωνσταντίνου (86′ Γ. Παπάζογλου), Δ. Παπάζογλου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Μπούρας Παναγιώτης (46’ Αλβανός), Ρακιτζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Ηλίας, Ντρένοβα, Πάσαρης, περτσιάς, Κούσης (75’ Κούνας), Κοβάνης (85’ Κοκκινάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου