Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Να αλλάξει την παράδοση!

Κάκιστη προϊστορία έχει τα τελευταία χρόνια ο Παλληνιακός κόντρα στον Άρη Βούλας, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή. Χωρίς βαθμό για τρία σερί ματς και το σκορ που… δεν θέλει με τίποτα.

Ψάχνοντας την παράδοση των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, διαπιστώσαμε πως ο Παλληνιακός δεν τα πηγαίνει πολύ καλά κόντρα στην ομάδα της Βούλας τα τελευταία χρόνια. Στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα, οι Παλληνιώτες έχουν συνολικά μία νίκη και τρεις ήττες.

Η ομάδα της Παλλήνης είχε νικήσει στο πρώτο μεταξύ τους ματς την προπέρσινη σεζόν με 1-0 εκτός έδρας και έκτοτε έχει μόνο ήττες. Την ίδια χρονιά έχασε στον δεύτερο γύρο εντός έδρας με 1-2, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και πάλι στο γήπεδο της, την αγωνιστική περίοδο 2011-12, όπου έχασε και στο δεύτερο ματς με 3-0 εκτός έδρας.

Αυτό λοιπόν που θέλει την Κυριακή ο Παλληνιακός, είναι να… ξεχάσει τα παλιά και να αρχίσει τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Άρη Βούλας, ο οποίος αρέσκεται να περνάει από την Παλλήνη με σκορ 1-2. Ελπίζουμε αύριο να… χαλάσει η συνήθεια.

Αναλυτικά τα τελευταία αποτελέσματα από τις συναντήσεις των δύο ομάδων:


2011-12

11η αγωνιστική: Παλληνιακός – Άρης Βούλας: 1-2
28η αγωνιστική: Άρης Βούλας – Παλληνιακός: 3-0

2010-11

4Η αγωνιστική: Άρης Βούλας – Παλληνιακός: 0-1
19η αγωνιστική: Παλληναικός – Άρης Βούλας: 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου