Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

"Τώρα μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες..."

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε στις περιγραφές των ποδοσφαιρικών αγώνων την έκφραση «νίκησε εκείνος που το ήθελε περισσότερο». Αυτή λοιπόν η φράση, ταιριάζει γάντι και για το σημερινό ματς μεταξύ του Γέρακα και του Παλληνιακού, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1.


Τι κι αν ήταν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα οι Γερακιώτες, τι κι αν είχαν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, εντός αγωνιστικού χώρου εμφανίστηκαν «λιοντάρια» και δικαίως πήραν το τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι.
Ανώτεροι σε όλες τις γραμμές και καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν δίνουν κανένα δικαίωμα να αμφισβητηθεί η επικράτησή τους, απέναντι σε έναν Παλληνιακό που δεν θύμιζε σε τίποτε την πολύ καλή περσινή ομάδα, αλλά ακόμα και τον καλό φετινό Οκτώβριο, όπου μάζεψε τους δέκα βαθμούς του.
Κάτι… κακό τρέχει στην ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου και καλούνται οι ιθύνοντες να βρούνε άμεσα τις λύσεις…
Το σκορ στο ματς άνοιξε ο Δελάρδας στο 32’ και ήταν και εκείνος που έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του στο 55’. Ο Καρακάσης είχε ισοφαρίσει στο 45’ για τους Παλληνιώτες).
Αυτό το τρίποντο είναι σημαντικό για τον Γέρακα στη προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία ενώ από την άλλη, ο Παλληνιακός μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες… Θλίψη στο στρατόπεδο της Παλλήνης που αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια από το γήπεδο…
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Ζώης, Κρητικός, Κάλλης, Καρλατήρας, Βούρλας, Μπερέτης, Βάρδας, Πελέκης (84’ Γεωργόπουλος), Μαριέτης (81’ Τσιαδήμας), Δελάρδας.

ΠΑΛΛΗΝΗΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Μπούρας Παναγιώτης, Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Ηλίας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούσης (46’ Πάσαρης), Μπερτσιάς, Κοβάνης (60’ Ζώκος (90’ Κούνας)). * Η αλλαγή του Ζώκου έγινε λόγω τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου