Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη για …καλή χρονιά!

Τον Άρη Βούλας υποδέχεται την Κυριακή (15.00) ο Παλληνιακός στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ για το 2012. Με την βοήθεια τον κόσμο θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα…

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Παλληνιακός, καθώς με τη νίκη κόντρα στην Δόξα Κορωπίου με 1-0 και την λευκή ισοπαλία στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση , την οποία βίωσε τον τελευταίο μήνα.

Οι Παλληνιώτες με τους τέσσερις αυτούς βαθμούς που πήραν τις δύο προηγούμενες εβδομάδες, έφτασαν τους 14 και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς πλέον βρίσκονται στην 11η θέση. Βέβαια, οι προσδοκίες για αυτή την ομάδα είναι μεγαλύτερες, γιατί έχει ποιότητα και το έχει αποδείξει.

Την Κυριακή λοιπόν, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει εντός έδρας τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο, που στα τελευταία του τρία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό του, έχει μόνο ήττες. Ο Άρης Βούλας μπορεί να βρίσκεται στην ένατη θέση, ωστόσο οι δύο παραπάνω βαθμοί που έχει, δεν είναι… τεράστια διαφορά. Άλλωστε, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα, καθώς προέρχεται από δύο ήττες.

Οι Παλληνιώτες λοιπόν, ελπίζουν πως με την βοήθεια των φιλάθλων τους, οι οποίοι παρά το κρύο αναμένεται να είναι και πάλι παρόντες, θα μπορέσουν να πάρουν τη νίκη και να… σκαρφαλώσουν στην βαθμολογία. Άλλωστε, θα είναι το καλύτερο δώρο ενόψει των εορτών, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό είναι το τελευταίο ματς για φέτος, αφού η επόμενη αγωνιστική είναι τον Ιανουάριο.

Νίκη λοιπόν για καλές γιορτές και καλή χρονιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου