Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Όταν ο Ζώκος έβαλε γκολάρα στα Γλυκά Νερά!

Πάμε όπως… πέρυσι πρέπει να είναι το σύνθημα στον Παλληνιακό ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης εκτός έδρας με τα Γλυκά Νερά. Πέρυσι οι Παλληνιώτες είχαν φύγει με «διπλό» από αυτό το γήπεδο, με τον Μάρκο Ζώκο να… ζωγραφίζει!

Η ομάδα της Παλλήνης είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Γλυκά Νερά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής και είχε πάρει τη νίκη με 1-0.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο πλευρές, ο Ζώκος είχε βρει δίχτυα στο 75’ και είχε χαρίσει το τρίποντο στους Παλληνιώτες. Ο ταλαντούχος επιθετικός, που βρίσκεται και φέτος στο ρόστερ της ομάδας, με ατομική ενέργεια είχε περάσει όλη την αντίπαλη άμυνα και με υπέροχο πλασέ είχε κάνει το 0-1.

Κάτι αντίστοιχο καλούνται να κάνουν και αύριο οι παίκτες του Παλληνιακού, οι οποίοι θέλουν να πανηγυρίσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί πέρυσι ήταν η εξής: Χριστοφιλέας, Καρακάσης, Κόντος, Αλβανός, Κοκκινάκης, Μπούρας, Σκεντούλη, Ρουφαγάλας (90’ Ρακιτζόπουλος), Ζώκος, Μητσιάρας (62’ Καρπούσης), Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου