Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Παλληνιακός για το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στη φωτογραφία διακρίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά. Θάνος Μπακόλας, Μαίρη Κουρατζόγλου, Γιάννης Μαραζιώτης, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, Παναγιώτης Μερτύρης, Αποστόλης Καπέλης, Σωκράτης Κιούρκος, Αργύρης Πούλος και  Χατζούδης.
Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που έγινε χθες στο ΚΑΠΗ Γέρακα για λογαριασμό του «Χαμόγελου του Παιδιού», έπειτα από την όμορφη πρωτοβουλία που ανέλαβε η κυρία Μαίρη Κουρατζόγλου.

Η Μαίρη είναι κάτοικος Παλλήνης, νέα σε ηλικία, ιδιαιτέρως δραστήρια, πρόκειται για ένα βαθειά ευαισθητοποιημένο πρόσωπο και ο κόσμος που είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει από κοντά το κατάλαβε αυτό από τις πρώτες κιόλας κουβέντες που αντάλλαξε μαζί της. Την συνεχάρη και την ενθάρρυνε να συνεχίσει με ανάλογες δράσεις και στο μέλλον.
Μεταξύ των όσων επισκέφτηκαν τα ΚΑΠΗ Γέρακα για να προσφέρουν κάτι απ’ ότι τους περίσσευε για το «Χαμόγελο του Παιδιού», ήταν και η ποδοσφαιρική ομάδα τουΠαλληνιακού, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της, Παναγιώτη Μερτύρη, τον προπονητή, Σωκράτη Κιούρκο, τον βοηθό προπονητή, Αργύρη Πούλο, τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Χριστοφιλέα, Θάνος Μπακόλας, Βαγγέλης Χατζούδης. και τα μέλη του σωματείου, Αποστόλη Καπέλη, Γιώργο Λάιο και Γιάννη Μαραζιώτη.
Η ομάδα ποδοσφαίρου της Παλλήνης προσέφερε κι εκείνη συμβολικά κάποια πράγματα, με τον πρόεδρο κύριο Μερτύρη να δίνει θερμά συγχαρητήρια στην Μαίρη Κουρατζόγλου για την πρωτοβουλία της και να σημειώνει ότι «τέτοιες κινήσεις πρέπει να στηρίζονται απ’ όλους και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση»!
Ο Παλληνιακός ΑΟ κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης και παρ’ ότι ερασιτεχνικό σωματείο, έχει αποδείξει πως λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκησή του γι’ αυτό που έχει καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου