Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Όλοι το είδαν, δεν χτύπησε κανέναν ο Χριστοφιλέας!

Λανθασμένη αποδεικνύεται η τιμωρία των τριών αγωνιστικών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στον Παναγιώτη Χριστοφιλέα για τα επεισόδια την περασμένη Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Κορωπίου, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πως ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού δεν είχε καμία ανάμειξη.

Σε αντίθεση με ό,τι έγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Φύλλο Αγώνα, ο Χριστοφιλέας όχι μόνο δεν χτύπησε στα αποδυτήρια κάποιον αντίπαλο, αλλά δέχθηκε κιόλας επίθεση από αντιπάλους και δεν αντέδρασε! Πρόκειται για αληθινό περιστατικό, το οποίο είδε πολύς κόσμος που ήταν μπροστά. Άλλωστε, ο πορτιέρο της ομάδας της Παλλήνης με την πορεία του τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα, έχει αποδείξει πόσο σωστός και ήρεμος αθλητής είναι.

Άλλωστε και οι λιγοστές κίτρινες που έχει πάρει στην ομάδα της Παλλήνης, είναι για καθυστερήσεις στο φινάλε όταν εκτελεί άουτ!!!

Μόνο μία φορά στην καριέρα του έχει τιμωρηθεί με κόκκινη το 2010, όταν έπαιζε στον Αχαρναϊκό και αυτή ήταν από… παρεξήγηση. Σε έναν εντός έδρας αγώνα της τότε ομάδας του, είχαν γίνει και πάλι επεισόδια, με ευθύνη των οπαδών του συλλόγου του Μενιδίου και ο Χριστοφιλέας για να προστατέψει έναν αντίπαλο παίκτη από τους φιλάθλους που τον κυνηγούσαν, τον είχε τραβήξει μαζί του μέσα στο τέρμα.
Ο διαιτητής όμως νόμιζε πως συμμετείχε στα επεισόδια και του έδειξε κόκκινη. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο αντίπαλος παίκτης είπε στον διαιτητή: "μην γράψεις τίποτε στο φύλλο αγώνα είμαστε φίλοι με τον Χριστοφυλεα, με τράβηξε για να με προστατεύσει".  Αλλά εκείνος του είπε: "Μην φοβάσαι, αγόρι μου, θα φύγεις από το Μενίδι, εγώ θα γράψω ότι είδα"... Δεν τον πίστεψε δηλαδή ο διαιτητής και νόμιζε ότι ο παίκτης είπε ψέματα πως ήταν φίλος με τον Χριστοφιλεα, επειδή φοβόταν πως θα φύγει από το γήπεδο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου