Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Κέρδισε και με δέκα ο Παλληνιακός (1-0)! Επεισόδια στο φινάλε!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παλληνιακό πριν από λίγη ώρα κόντρα στην Δόξα Κορωπίου. Οι Παλληνιώτες με τέρμα του Νίκου Μπερτσιά πρόσθεσαν ένα πολύτιμο τρίποντο στο σακούλι τους και ξεκίνησαν με το δεξί την προσπάθεια τους να ξεκολλήσουν πια από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Η νίκη αυτή μάλιστα ήρθε έπειτα από καλή εμφάνιση και χαρακτηρίζεται δίκαιη καθώς οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησαν περισσότερες απειλητικές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.
Το γκολ-χρυσάφι του Παλληνιακού σημείωσε ο Νίκος Μπερτσιάς στο στο 38’ της αναμέτρησης εκμεταλλευόμενος ιδανικά την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του νεαρού Κούνα, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή έκανε την ασίστ για τον έμπειρο φορ της Παλλήνης και εκείνος με σουτ έσπρωξε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Στο 35’ είχε προηγηθεί η προειδοποιητική βολή των γηπεδούχων, όταν ο Σκεντούλη με μια ωραία εκτέλεση φάουλ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι!
Κάπως έτσι τελείωσε το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Παλληνιακός μπήκε δυνατά ξανά και έλεγχε το ματς ως το 70′. Έχασε και δύο καλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Πρώτα με τον Σκεντούλη να φλερτάρει ξανά με το γκολ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ (η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ) και έπειτα με τον Ντρένοβα, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα η Δόξα πίεσε, ο Παλληνιακός οπισθοχώρησε, αλλά η πραγματικά μεγάλη φάση δεν δημιουργήθηκε στα καρέ του Μπακόλα. Σημειώνουμε ότι ο Παλληνιακός έπαιζε με δέκα παίκτες από το 75’ μετά από αποβολή του Σκεντούλη με δεύτερη κίτρινη.
Έστω όμως με πίεση και με δέκα (για σχεδόν 20 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις), οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το 1-0 και να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο, μετά από μια αναμέτρηση με πολύ δύναμη, νεύρα, σκληρές μονομαχίες και σε έναν βαρύ, λόγω της βροχής, αγωνιστικό χώρο.
Το χειρότερο είναι πως στο φινάλε σημειώθηκαν και συμπλοκές μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τις απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του «Ζω Παλλήνη» να αναφέρουν ότι ο  διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα για τα επεισόδια. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθησαν πάντως χειρότερα…

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Πάσαρης, Ρακιντζοπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Ηλίας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούσης (56’ Κοβάνης (82’ Αλβανός)), Μπερτσιάς, Κούνας (61’ Παπασαράντος).
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Μιχάλης (46’ Αποστολίδης), Κωστάζος, Μαρινάκης, Μανουσάκης, Καβίτης, Μπερέτας (82’ Κόλιας), Μπούκατζ, Σύρος, Δάβαρης, Παπαδάς (80’ Βαρσαμογιάννης), Πουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου