Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Αναγνώριση του έργου μας η βράβευση»!

Ο κύριος Δημήτρης Δαμασκηνός την ώρα της βράβευσης του «Αμεινία ο Παλληνεύς» χθες στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Δίπλα του η Κλέλια Πανταζή, πρώην αθλήτρια της γυμναστικής και παρουσιάστρια χθες στην εκδήλωση.
Άξιος πρεσβευτής του τόπου μας ο αθλητικός σύλλογος «Αμεινίας ο Παλληνεύς»,βραβεύτηκε χθες το βράδυ στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ με το βραβείο «Αθλητικού Έργου και Κοινωνικής Προσφοράς»! Μια πάρα πολύ σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο, που με την δράση του κάνει γνωστή την περιοχή μας στο Πανελλήνιο.

Ένα «κόσμημα» για τον τόπο μας ο «Αμεινίας ο Παλληνεύς», με προσφορά στην αθλητική ζωή της περιοχής εδώ και πολλά χρόνια, αξίζει πραγματικά τα συγχαρητήρια όλων μας
 για τη «ενέργειά» του, το μεράκι και την πολύ διάθεση που επιδεικνύει σε καθημερινή βάση, παρά τις πάρα πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει…
Το «Ζω Παλλήνη» μίλησε με τον προπονητή του συλλόγου και έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της προσπάθειας που γίνεται, τον κύριο Δημήτρη Δαμασκηνό, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην χθεσινή βράβευση από τον ΠΣΑΤ, όσο και γενικότερα στις δράσεις του «Αμεινίας ο Παλληνεύς».
Ιδιαίτερη αξία έχουν και τα κολακευτικά λόγια της γενικής γραμματέας αθλητισμού κυρίας Γιαννακίδου για τον σύλλογο της περιοχής μας ενώ πρέπει να επισημανθούν και τα παράπονα του κυρίου Δαμασκηνού προς τον Δήμο Παλλήνης σχετικά με την στήριξη που (δεν) παρέχει στο σωματείο.
Η άποψη του «Ζω Παλλήνη» είναι ότι πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη σημασία και προσοχή από την δημοτική αρχή στις προσπάθειες που κάνουν τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας καθώς πρεσβεύουν κάτι πολύ υγιές και θα πρέπει να στηρίζονται και να προβάλλονται.

Διαβάστε την συνέντευξη στο «zwpallini.gr» κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου