Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ευτυχώς είχε και την έδρα!

Ο Παλληνιακός δεν ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά, ωστόσο εκμεταλλευόμενος την έδρα του στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, κατάφερε να μαζέψει κάποιους πολύτιμους βαθμούς.

Κάνοντας μάλιστα μία σύντομη σύγκριση μεταξύ των παιχνιδιών που έχει δώσει η ομάδα της Παλλήνης εντός και εκτός έδρας, βλέπουμε πως υπάρχουν πολλές διαφορές.

Ξεκινάμε από τους βαθμούς, καθώς ο Παλληνιακός στο γήπεδό του έχει μέχρι στιγμής σε επτά ματς, τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, κάτι που σημαίνει πως έχει συγκεντρώσει 10 πόντους. Αντίθετα, μακριά από την Παλλήνη σε οκτώ ματς, έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, δηλαδή πέντε πόντους.

Επίσης, εντός έδρας οι Παλληνιώτες έχουν πετύχει οκτώ γκολ και έχουν δεχθεί τον ίδιο αριθμό τερμάτων, ενώ εκτός έχουν σκοράρει έξι φορές και έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται, έντεκα.

Στον πρώτο γύρο λοιπόν, ο Παλληνιακός έδειξε πως είναι ομάδα έδρας, καθώς στο γήπεδό του έχει μαζέψει περισσότερους από τους μισούς βαθμούς (10 εντός - 15 σύνολο), ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην Παλλήνη πανηγύρισε και τις μεγάλες προκρίσεις στην διοργάνωση του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου