Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ενισχύεται με Καστή ο Παλληνιακός!

Προσθήκη στο ρόστερ του Παλληνιακού είχαμε αυτές τις μέρες ή καλύτερα μία... επιστροφή από τα παλιά.


Αναφερόμαστε στην επανένταξη του επιθετικού, Πάρη Καστή, ενός πολύ ταλαντούχου και προικισμένου παιδιού, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, αλλά είχε σταματήσει λόγω των σπουδών του.

Παρ’ όλα αυτά, η δίψα του για ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το ότι το πρόγραμμά του, του το επιτρέπει πια, τον έφεραν ξανά πίσω στα γήπεδα και στην αγαπημένη του ομάδα, τον Παλληνιακό.

Αυτή τη στιγμή ο Πάρις Βρίσκεται στα 19 του χρόνια, είναι καλά στην υγεία του, αλλά λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις και αναμένεται από τον Ιανουάριο να είναι πανέτοιμος 100% να ενταχθεί στο δυναμικό των Παλληνιωτών.

Ο Καστής μιλώντας στο «Palliniakosclub» το απόγευμα της Κυριακής όπου έκανε πρόγραμμα προπόνησης μόνος του στο γήπεδο της Παλλήνης, μας είπε: «Έχω ξεκινήσει προετοιμασία. Πάμε καλά, δεν χρειάζονται λόγια αυτή τη στιγμή, θέλω να προετοιμαστώ και να αρχίσω να παίζω με την ομάδα».

Ο Καστής είναι ένα πολύ συγκροτημένο και χαμηλών τόνων παιδί και στόχος του είναι να μιλήσει μέσα στο γήπεδο βοηθώντας τον Παλληνιακό στο σκοράρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου