Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο νίκη στο ντέρμπι!

Ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (15.00) εκτός έδρας τον Γέρακα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού θέλει να ξεχάσει τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι Παλληνιώτες προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από το Μαρκό, ενώ αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε εβδομάδες, αφού μετράνε τέσσερα χαμένα παιχνίδι και μία ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Το παιχνίδι με τον Γέρακα λοιπόν, έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τον Σωκράτη Κιούρκο και τους παίκτες του, καθώς μία νίκη κόντρα στον «γείτονα», όχι μόνο θα τους… ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, αλλά θα τους δώσει και καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Παλληνιακός μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 13 θέση, έχοντας συνολικά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες! Διαθέτει ωστόσο μία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας με 12 γκολ, αλλά παράλληλα και μία από τις χειρότερες άμυνες με 17 τέρματα παθητικό.

Βέβαια και ο Γέρακας δεν έχει καλύτερη πορεία στην φετινή σεζόν. Μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις πέντε βαθμούς και αν δεν βελτιωθεί άμεσα, θα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Έχει συνολικά μία νίκη, δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ έχει… σπάσει και όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Έχει την χειρότερη επίθεση με μόλις πέντε γκολ ενεργητικό και παράλληλα την χειρότερη άμυνα στην ΕΠΣΑΝΑ με 19 τέρματα παθητικό. Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι εβδομάδες, ενώ έχει σερί πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία.

Το αυριανό ντέρμπι λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς όποιος χάσει θα βρεθεί σε... μπελάδες. Ο Παλληνιακός ωστόσο, έχει δείξει πως στα κρίσιμα ματς φωνάζει πάντα παρών, οπότε περιμένουμε και αύριο οι παίκτες να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και να ανατρέψουν την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών.

Αρκεί απλά να θυμηθούν τις εμφανίσεις που κάνουν φέτος στο Κύπελλο και τις μεγάλες νίκες που έχουν πετύχει εκεί…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου