Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε όπως στο Κύπελλο!

Ο Παλληνιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 την Δόξα Κορωπίου με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Άλλωστε, με την συγκεκριμένη ομάδα έχει θετική προϊστορία, έστω και αν είναι στο Κύπελλο...

Η ομάδα της Παλλήνης βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση το τελευταίο διάστημα, καθώς στις τελευταίες έξι εβδομάδες έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, από το 0-0 στην έδρα του Ωρωπού, ενώ έχει πέντε ήττες! Η τελευταία μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική ήταν στο ντέρμπι με τον... γείτονα Γέρακα με 2-1. Μετά από αυτά τα άσχημα αποτελέσματα, οι Παλληνιώτες έχουν πέσει στην 14η θέση και βρίσκονται μόλις σε απόσταση ενός πόντου από τηνεπικίνδυνη ζώνη.

Για αυτό λοιπόν και το ματς με την Δόξα θεωρείται κομβικό. Ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν κατάλληλα τις προηγούμενες ημέρες και είναι... πανέτοιμοι για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και πιο συγκεκριμένα στις νίκες. Άλλωστε, απέναντι τους θα βρουν μία ομάδα, την οποία ήδη έχουν νικήσει μία φορά φέτος. Μιλάμε φυσικά για το Κύπελλο, όπου οι Παλληνιώτες είχαν επικρατήσει με 3-1 στην παράταση και είχαν πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Στην αντίπερα όχθη βέβαια, ούτε η Δόξα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γιατί μπορεί στις πρώτες έξι αγωνιστικές να ήττα αήττητη με πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο εδώ και έξι εβδομάδες έχει πέντε ήττες και ένα τρίποντο. Έτσι λοιπόν, έχει πέσει από την κορυφή και βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση με δεκαεννιά πόντους.

Ο Παλληνιακός λοιπόν, δεν έχει να... φοβηθεί τίποτα την Κυριακή. Απέναντι του θα βρεθεί μία ομάδα που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και την οποία έχει ήδη νικήσει φέτος μία φορά. Με καλύτερη λοιπόν ψυχολογία, με την βοήθεια του κόσμου και με πολύ πάθος, οι Παλληνιώτες πάνε για το τρίποντο που θα φέρει και πάλι τα χαμόγελα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου