Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ένα τσουβάλι ευκαιρίες έχασε ο Παλληνιακός (0-0)!


Αν δεν σε θέλει, όσο κι αν το προσπαθείς τελικά, δεν θα σε θέλει με τίποτε! Ο Παλληνιακός έχασε με το τσουβάλι τα γκολ πριν λίγες ώρες στον Ωρωπό, αλλά τελικά έμεινε με την πικρή γεύση της λευκής ισοπαλίας καθώς πότε η ατυχία, πότε η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, πότε ο εξαιρετικός σήμερα Βασιλειάδης, αρνήθηκαν στους Παλληνιώτες το τέρμα της νίκης (0-0).


Μάλιστα, λίγο έλειψε στο φινάλε να γυρίσουν όλα τούμπα και να επιβεβαιωθεί και ο αρχαιότερος νόμος του ποδοσφαίρου («όποιος χάνει τις πολλές ευκαιρίες τρώει εκείνος το γκολ»), όταν οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 87’!!!

Τελικά το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε με τους Κοβάνη, Μπερτσιά, Ντρένοβα, Καρακάση, Σκεντούλη, να έχουν χάσει αμέτρητες ευκαιρίες. Ιδιαίτερα ένα σουτ του Κοβάνη κι ένα ακόμα από τον Σκεντούλη, υποχρέωσαν τον Βασιλειάδη σε σπουδαίες επεμβάσεις!!!

ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Ανυφαντής, Βούσουλας (46’ Στεφανής), Ντιάτης, Μέγας, Παπαγεωργίου, Αποστολόπουλος, Κρομίδας (47’ Σωτηρόπουλος), Αλούσμι, Τσιπλακίδης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:  Χριστοφιλέας, Μπούρας Παναγιώτης (69’ Κουτσούκος), Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Ηλίας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Παπασαράντος (88’ Κούνας), Μπερτσιάς, Κοβάνης (75’ Αναστασίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου