Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε το ντέρμπι!

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Γέρακα είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς για τον Παλληνιακό, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους…

Φυσικά και οι Παλληνιώτες θα πάνε στον Γέρακα για να πάρουν τη νίκη και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, ωστόσο όλοι γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα «γειτονικό» ντέρμπι.

Η ομάδα της Παλλήνης, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχει μόνο δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα και θέλει άμεσα να επιστρέψει στα… τρίποντα για να ανέβει σιγά – σιγά στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι άδικο για μία τόσο καλή ομάδα να κινδυνεύει να βρεθεί στην ζώνη του υποβιβασμού και για αυτό θα πρέπει από αυτή την Κυριακή κιόλας, οι παίκτες να δώσουν τις απαντήσεις τους.

Όπως έχει αποδειχθεί άλλωστε από την πορεία στο Κύπελλο, ο Παλληνιακός διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και σίγουρα μία νίκη κόντρα στον… γείτονα, θα βοηθήσει ψυχολογικά για την συνέχεια. Το ντέρμπι λοιπόν, έρχεται την κατάλληλη στιγμή και αν το εκμεταλλευτούν σωστά οι Παλλληνιώτες, μπορούν να κάνουν μία νέα αρχή.

Αρκεί βέβαια να έρθει το διπλό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου