Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Λύγισαν» με δέκα οι Νέοι, από 2-0… 2-2!


Εξαιρετική εμφάνιση σχεδόν σε ολόκληρο το ματς είχαν οι Νέοι του Παλληνιακού κόντρα στην Ατλαντίδα, ωστόσο στο φινάλε έμειναν με δέκα παίκτες, δέχθηκαν δύο γκολ και τελικά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Οι Παλληνιώτες με... φόρα από το «διπλό» της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Διόνυσο με 3-2, μπήκαν φορτσάτοι στο γήπεδο και στο 35’ άνοιξαν το σκορ με τον Κυριόπουλο. Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημά τους και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Καβαδίας στο 60’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Παλληνιακός θα έφτανε σε μία εύκολη νίκη, ήρθε το 2-1 στο 75’ και η κόκκινη του Καρανίκα στο 80’ που άλλαξε την ροή του ματς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ και με δέκα παίκτες πλέον η ομάδα της Παλλήνης δεν άντεξε και ισοφαρίστηκε στο 88’ σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Με την ισοπαλία αυτή οι Νέοι έφτασαν τους οκτώ βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παλληνιακός
: Χατζούδης, Σμυρλιάδης, Καρανίκας, Μεσσάρης, Δημητρακάκης, Καβαδίας, Κανάκης (70' Κραουνάκης (85' Σχίζας)), Καραγιάννης, Μπουρας Δημήτρης, Πολίτης, Κυριόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου