Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Το πάλεψε ο Παλληνιακός κόντρα στην πολύ καλή Γιουβέντους…


Ήττα με 4-2 για τους Παμπαίδες του Παλληνιακού το Σάββατο εντός έδρας κόντρα στην Γιουβέντους του Κωστέα Γείτονα, αλλά πρέπει να γράψουμε κάποια πράγματα γι’ αυτό το ματς: Πρώτα απ’ όλα, σημειώνουμε ότι ο Γιουβέντους είναι μια πάρα μα πάρα πολύ καλή ομάδα, με παιδιά που βρίσκονται καιρό μαζί και κάνουν καλή δουλειά με τους προπονητές τους.

Από εκεί και πέρα, γράφουμε επίσης, πως ο Παλληνιακός το πάλεψε πολύ το παιχνίδι και αν ήταν λίγο πιο τυχερός, θα μπορούσε να πετύχαινε τουλάχιστον άλλο ένα τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο αφού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Για να μην πούμε ότι θα μπορούσα να έκανε και το 4-4 με τις φάσεις που είχε. Η νίκη βέβαια της Γιουβέντους είναι καθαρή, αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι και οι Παλληνιώτες μόνο… αμαχητί δεν παραδόθηκαν…


Το σκορ άνοιξε ο Γιαβρούδης για τον Παλληνιακό στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια η Γιούβε πήρε τα ηνία και έκλεισε το ημίχρονο με το εντυπωσιακό 1-4.

Στην επανάληψη ανέβηκαν οι Παλληνιώτες με τον Γιαβρούδη (ξανά) να μειώνει  σε 4-2 και να προσπαθούνε τα παιδιά ως το τελευταίο λεπτό για να πετύχουν και κάποιο νέο γκολ. Η ατυχία όμως στην τελική προσπάθεια, τους στέρησε αυτή τη χαρά και το τελικό 2-4 παρέμενε ως το φινάλε.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αφεντάκης, Τάσιος, Λάιος, Λιάσκος, Αναστασίου, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Δαρατζίκης,.

Αλλαγές μπήκαν οι: Σάλτος, Ζαβράς, Κολδάρης, Τσεμπελίκος, Ντούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου