Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Μέτριος ο Παλληνιακός, αλλά ο ρέφερι αλλοίωσε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα (1-2)

Δυστυχώς ο Παλληνιακός μπαίνει σε περιπέτειες μετά την σημερινή ήττα του (1-2) από τον Αήττητο Σπάτων… Μπορεί να είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα για να συζητάμε για… περιπέτειες, μπορεί αυτή η προικισμένη ποιοτικά ομάδα της Παλλήνης να είναι λογικό να ανέβει στην πορεία, αλλά όπως και να το κάνουμε, με τα… μπορεί δουλειά δεν γίνεται.


Εδώ χρειάζονται βαθμοί και ο βαθμολογικός πίνακας πλέον μιλάει από μόνος του… Με εννιά πόντους σε εννιά παιχνίδια, απλά έχεις… πρόβλημα.

Βέβαια το σημερινό ματς πρέπει να το δει κανείς από δύο οπτικές. Η πρώτη έχει να κάνει με τη νέα μέτρια εμφάνιση του Παλληνιακού, που ευτύχισε να έχει (για μια ακόμη φορά) σε εξαιρετική ημέρα τον Χριστοφιλέα, ο οποίος σε 3-4 περιπτώσεις ήταν φανταστικός αποσοβώντας σίγουρα τέρματα.  Η εμφάνιση πάντως δεν ήταν κάκιστη, αλλά δεν ήταν και κάτι περισσότερο από… μετριότατη.

Η δεύτερη οπτική, ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης, που ξεκάθαρα αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Όσο κι αν πρέπει να ασχολούμαστε πρώτα με την δική μας ομάδα, δεν γίνεται να μην γίνει αναφορά και στην διαιτησία. Και άντε και χωνεύεις το πρώτο γκολ του Αήττητου στο 18’ που ήταν οριακό οφσάιντ (διαμαρτύρονται πάντως έντονα οι γηπεδούχοι), πως όμως να χωνέψεις το επιθετικό φάουλ στον Χριστοφιλέα από το οποίο στην εξέλιξη της φάσης ήρθε το 1-2 (με πλασέ μέσα από την περιοχή), αλλά και το οφσάιντ – εφεύρεση στον Κοβάνη στο 88’ του ματς και ενώ ο επιθετικός του Παλληνιακού σημείωνε το 2-2! Πεντακάθαρη φάση, θα βάλουμε και βίντεο τις επόμενες ώρες (υπάρχει στην διάθεση του φίλου Γιώργου Λάιου, από το Pallinipress).

Το γκολ του Παλληνιακού είχε σημειώσει στο 56’ ο Μπερτσιάς με πλασέ έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια του Ντρένοβα και σέντρα – ασίστ την κατάλληλη στιγμή.
 
Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-2 στην Παλλήνη πριν λίγες ώρες, που σίγουρα φέρνει προβληματισμό στο στρατόπεδο του Παλληνιακού και πλέον καλούνται όλοι στην ομάδα να βρούνε την εξήγηση στην εξίσωση και μάλιστα άμεσα…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Πάσαρης, Καρακάσης, Κουτσούκος (80’ Κοβάνης), Σκεντούλη, Ντρένοβα, Μπερτσιάς, Κούνας (46’ Σιαδήμας), Αλβανός (70’ Αναστασίου).

3 σχόλια:

  1. KYΡΙΕ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΣ,ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΤΟ ΟΤΙ π.χ.Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ''ΠΗΡΕ'' ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ-ΑΣΙΣΤ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΕΝΩΝ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΛΕΤΕ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-2.ΚΑΙ ΑΠΟ ''ΣΕΒΑΣΜΟ'' ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και ο Αήττητος ήταν καλός και ναι, έχεις δίκιο και καλύτερος γενικά στη ζυγαριά του αγώνα (στα σημεία όμως θα συμπληρώσω εγώ). Επίσης φυσικά δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω την προσπάθεια των παιδιών του Αήττητου, απλά σε αυτό το blog στέκομαι περισσότερο στη δικιά μας ομάδα. Όσο για τις συνθέσεις, έχεις απόλυτο δίκιο ξανά, απλά σε διαβεβαιώνω πως καμιά φορά δεν τις βάζω των αντιπάλων, όχι από έλλειψη σεβασμού (δεν υφίσταται επ' ουδενί λόγω κάτι τέτοιο), απλά δεν προλαβαίνω να πάρω το φύλλο αγώνα, επειδή τις Κυριακές έχω πολύ δουλειά, λόγω της εφημερίδας στην οποίαν εργάζομαι. Είναι λάθος, αλλά δεν γίνεται από έλλειψη σεβασμού.

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ... Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή