Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Θα το… καθαρίσουν οι Παλληνιώτες!

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο Παλληνιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 το Μαρκό για την ενδέκατη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα της Παλλήνης προέρχεται από το 0-0 στην έδρα του Ωρωπού, ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες. Αυτά όμως θέλουμε να ελπίζουμε πως ανήκουν στο παρελθόν και ότι αύριο, με την βοήθεια του κόσμου, ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες θα κάνουν μία νέα αρχή.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με δέκα πόντους, ενώ το Μαρκό που αντιμετωπίζουν την Κυριακή, είναι 13ο στην κατάταξη με επτά πόντους. Ο αντίπαλος δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη χρονιά, καθώς έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει φύγει πέντε φορές από το γήπεδο ως ηττημένος.

Το Μαρκό δεν φοβίζει ιδιαίτερα ως αντίπαλος, καθώς έχει δεχθεί συνολικά 13 γκολ και έχει βάλει μόλις τρία, έχοντας μάλιστα την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Επειδή όμως ο Παλληνιακός την έχει… πατήσει αρκετές φορές φέτος από ομάδες που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ συγκεντρωμένος και αποφασισμένος.

 Οι Παλληνιώτες έχουν δείξει πως διαθέτουν ποιότητα, άλλωστε δεν γίνεται να ξεχάσουμε το εντυπωσιακό 4-1 στο Κύπελλο επί του Ολυμπιακού Λαυρίου, ωστόσο πρέπει τώρα να θυμηθούν το καλό τους πρόσωπο και στο πρωτάθλημα, όπου έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος.

Στον αυριανό αγώνα βέβαια, θα έχουν και ένα έξτρα κίνητρο, καθώς θα  στο πλευρό τους θα βρίσκεται και ο κόσμος της ομάδας. Οι φίλαθλοι αναμένεται να δημιουργήσουν μία όμορφη ατμόσφαιρα και με τις… φωνές ελπίζουν πως θα σπρώξουν τους παίκτες στη νίκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου