Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Με... φόρα από το Κύπελλο στον Ωροπό!

Με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ωρωπό (15.00) συνεχίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ για την δέκατη αγωνιστική. Στα ύψη η ψυχολογία μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού Λαυρίου στο Κύπελλο.

Αν και οι Παλληνιώτες στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 12η θέση μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, στο Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη πανηγύρισαν μία τεράστια πρόκριση (μέχρι την επόμενη φυσικά) κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου, ομάδα Δ' Εθνικής! Το σύνολο του Σωκράτη Κιούρκου είχε εξαιρετική απόδοση και πέρασε στους «8» της διοργάνωσης με το εντυπωσιακό 4-1!

Αυτή ήταν με διαφορά η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Παλληνιακού, ο οποίος ελπίζει πως θα συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Η αρχή μπορεί να γίνει από αύριο και το ματς με τον Ωρωπό εκτός έδρας.

Ο αντίπαλος δεν φοβίζει με την απόδοσή του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από εννιά αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες! Παράλληλα, έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, έχοντας δεχθεί 16 γκολ και την χειρότερη επίθεση, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές.

Ο Παλληνιακός οφείλει βέβαια να μην υποτιμήσει τον αντίπαλό του και να μπει δυνατά στο ματς, όπως έκανε την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και να πάρει τους τρεις βαθμούς, που έχει τόσο ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου