Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Έχασε από την Μαρκό ο Παλληνιακός (1-2) αλλά φωνάζει για την διαιτησία…


Έχασε και από την Μαρκό ο Παλληνιακός (1-2)... Αγνοούν τι θα πει νίκη οι Παλληνιώτες εδώ και έξι αγωνιστικές πλέον στο πρωτάθλημα και το στατιστικό αυτό από μόνο του, πρέπει να προκαλεί προβληματισμό… Τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία και άλλη μια ήττα σήμερα, είναι ο απολογισμός της ομάδας εδώ και κάτι περισσότερο από έναν μήνα στο πρωτάθλημα και ζητείται… γιατρικό.
 

Βέβαια, ο Παλληνιακός την προηγούμενη αγωνιστική ήταν πέρα για πέρα άτυχος στον Ωρωπό ενώ σήμερα οι άνθρωποι της Παλλήνης διαμαρτύρονται εντονότατα για την διαιτησία καθώς υποστηρίζουν πως επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μαρκό επικράτησε 1-2, αλλά οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι και αποβολή στον αντίπαλο πορτιέρο στο 1-0, όταν ανέτρεψε τον Ντρένοβα (παίζεται έδειξε ο ρέφερι), αλλά και για γκολ που έπρεπε να μετρήσει στο 90+3 όταν ο Μπερτσιάς στο πέναλτι που εκτέλεσε σημάδεψε το δοκάρι, αλλά η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα να την μαζεύει πάνω στη γραμμή! Όλος ο πάγκος της Παλλήνης πετάχτηκε όρθιος και φώναζε «γκολ, γκολ», αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε σέντρα! Οι διαμαρτυρίες ήταν εντονότατες, αλλά δεν άλλαξε κάτι…

Γενικότερα πάντως για την εικόνα του ματς, είχαμε ένα μετριότατο προς κακό παιχνίδι. Λίγα πράγματα και από τις δύο ομάδες. Η Μαρκό προηγήθηκε με τον Δημογιάννη στο 16’ και στο 78’ με πέναλτι (χέρι ο Μπερτσιάς) ο ίδιος παίχτης έκανε το 2-0. 

Ο Παλληνιακός αντέδρασε και στο 88’ μείωσε με κεφαλιά του Μπερτσιά έπειτα από σέντρα-ασίστ του Κούση. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για τη ισοφάριση και στο 93’ ο Ντρένοβα κέρδισε πέναλτι, με τον Μπερτσιά να σημαδεύει το δοκάρι και να ακολουθούν όλα όσα σας περιγράψαμε λίγο νωρίτερα…

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Μπούρας Παναγιώτης (42’ Κούσης), Ρακιτζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Ηλίας (69’ Πάσσαρης), Ντρένοβα, Σκεντούλη, Παπασαράντος (46’ Κουτσούκος), Μπερτσιάς, Κοβάνης.

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Θιωτάκης (60’ Μπάστας), Σιδέρης, Καβάσης, Κοτζιάς, Ρίζος, Κωστής, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης (87’ Πατσιαούρας), Νταβασιάδης (90’ Γεωργάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου