Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Θα βρει το… γιατρικό στο Κύπελλο!


Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο Παλληνιακός υποδέχεται την Τετάρτη (14.30) τον Ολυμπιακό Λαυρίου για την φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ! Η αποστολή των Παλληνιωτών είναι αρκετά δύσκολη, αφού απέναντί τους θα έχουν μία ομάδα από την Δ’ Εθνική, η οποία μάλιστα φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά.

Ο Παλληνιακός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση, καθώς έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ με τις τρεις συνεχόμενες ήττες του. Οι δύο πρώτες ήταν εκτός έδρας από τον Κεραυνό Κερατέας και την Θύελλα Ραφήνας και η τελευταία την περασμένη Κυριακή εντός έδρας από τον Αήττητο Σπατών.

Η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου όμως, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να… σβήσει τα στραβά αποτελέσματα, με μία νέα επιτυχία στο Κύπελλο. Οι Παλληνιώτες αφού απέκλεισαν κατά σειρά τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και την Δόξα Κορωπίου με 1-0 και 3-1 αντίστοιχα και τις δύο φορές στην παράταση, θα βρουν αύριο απέναντι τους για την Δ’ φάση του θεσμού τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στην Δ’ Εθνική και μάλιστα έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά στη σεζόν, καθώς με το επιβλητικό 3-1 απέναντι στον Αστέρα Βάρης στην τελευταία αγωνιστική, σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ένατου ομίλου.

Το έργο των Παλληνιωτών είναι πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί τους θα έχουν μία πιο έμπειρη και πιο φορμαρισμένη ομάδα, ωστόσο τίποτα δεν είναι… ακατόρθωτο. Εξίσου δύσκολα άλλωστε ήταν και τα παιχνίδια των προηγούμενων γύρων με τον Άγιο Στέφανο και την Δόξα Κορωπίου, ωστόσο ο Παλληνιακός τότε είχε εμφανίσει το καλό του πρόσωπο και είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με την πρόκρισή του.

Κάτι ανάλογο πρέπει να κάνει και αύριο, καθώς μία πρόκριση απέναντι σε ομάδα Δ’ Εθνικής θα τονώσει το ηθικό των παικτών και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε, πως η ομάδα θα αγωνιστεί την Τετάρτη με… 12 παίκτες, αφού στις κερκίδες θα βρίσκονται και αρκετοί Παλληνιώτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου:


Γήπ. Παιανίας:
Παμπαιανικός – Σαρωνικός Αναβύσσου (Δραγάτης, Ρούντος – Σπυρόπουλος)
Γήπ. Παλλήνης: Παλληνιακός – Ολυμπιακός Λαυρίου (Μάλαμας, Παπαδιώτης – Τζάλλας)

Γήπ. Ν. Παλατίων: Ωρωπός – Κεραυνός Κερατέας (Αντιπαριώτης, Δουλγεράκης – Μακρής)


Γήπ. Γραμματικού: Ραμνούς Γραμματικού – Α.Ο. Κορωπίου (Νικαλακάκος, Γκούγκαρης – Διαμάντι)


Γήπ. Σταμάτας: Α.Ο. Σταμάτας – Κυανούς Αστήρ Βάρης (Α. Γαλάνης, Μπουξμπάουμ – Δ. Τζαφόλιας)


Γήπ. Ραφήνας: Θύελλα Ραφήνας – Νικολακάκης (Παπάζογλου, Β. Τζαφόλιας – Πολυχρονιάδης)


Γήπ. Αγ. Άννας: Δόξα Αγ. Άννας – Μαρκό (Γιαλούρης, Οικονόμου – Τσιαλογιάννης)


Γήπ. Γέρακα: Νικηφόρος – Τριγλία Ραφήνας (Ανδρ. Βλάχος, Μαγουλάκης – Αικ. Αντωνίου)

1 σχόλιο: