Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Να αποφύγει την… Θύελλα με «διπλό»!

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, συνεχίζει το Σάββατο (15.00) ο Παλληνιακός τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Κεραυνό Κερατέας και είναι έτοιμοι για το ντέρμπι!

Η Ραφήνα είναι παραδοσιακά μία έδρα που δυσκολεύει τον Παλληνιακό και για αυτό οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορέσουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Θύελλα προέρχεται από τη νίκη με 2-0 στην έδρα του Άρη Βούλας, με την οποία και «σκαρφάλωσε» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Μέχρι στιγμής έχει συνολικά τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ στο γήπεδό της έχει νικήσει 1-0 τον Νικηφόρο και 2-0 το Κορωπί και έχει χάσει με 1-0 από τον Κεραυνό Κερατέας.

Ο Παλληνιακός βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών, καθώς στο πρωτάθλημα έχει μέχρι τώρα τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Εκτός έδρας η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου έχει ηττηθεί από την Σταμάτα, τη Μάχη Μαραθώνος και τον Κεραυνό Κερατέας, ωστόσο έχει πανηγυρίσει και ένα «διπλό», το 3-2 κόντρα στον Νικηφόρο. Στόχος των Παλληνιωτών είναι το Σάββατο να πάρουν ακόμα ένα «τρίποντο» ή έστω την πρώτη τους ισοπαλία.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δυνατό, με αρκετές προσωπικές μονομαχίες, αφού οι διαφορές των δύο ομάδων είναι ελάχιστες. Ο Σωκράτης Κιούρκος έχει προετοιμάσει την ομάδα του πολύ καλά για το συγκεκριμένο ματς και ξέρει πως για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα στην Ραφήνα, θα πρέπει η επίθεσή του να πάρει… άριστα 10! Η Θύελλα δεν σκοράρει πολύ και στηρίζεται κυρίως στην αμυντική της λειτουργία, για αυτό και είναι πολύ πιθανό η αναμέτρηση να κριθεί στο γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου