Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο κόσμος θα πάρει τη νίκη!


Τον Αήττητο Σπατών υποδέχεται την Κυριακή (15.00) ο Παλληνιακός, ο οποίος μετά από δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας, θέλει τώρα με την βοήθεια των φιλάθλων του να επιστρέψει στα τρίποντα.

Οι Παλληνιώτες τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές... θυμήθηκαν το κακό τους αγωνιστικό πρόσωπο και γνώρισαν έχασαν από  τον Κεραυνό Κερατέας με 1-0 και την Θύελλα Ραφήνας με 2-1 μακριά από το γήπεδό τους. Έτσι λοιπόν, όλοι στην ομάδα αισιοδοξούν πως η επιστροφή στην Παλλήνη θα συνδυαστεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αήττητος άλλωστε, δεν «φοβίζει» ως αντίπαλος, καθώς έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει έξι πόντους με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Το τρίποντο αυτό ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Λαυρεωτική και σχεδόν έχει ξεχαστεί. Από εκεί και έπειτα, μετράει τρεις ισοπαλίες κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα, τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και τον Κεραυνό Κερατέας με σκορ 1-1, ενώ έχει χάσει εντός έδρας από τον Νικηφόρο με 1-0 και εκτός από το Κορωπί με 2-0.

Η ομάδα των Σπατών παρουσιάζει πολλές αδυναμίες στην άμυνά της και εκεί πρέπει να «χτυπήσουν» οι Παλληνιώτες, καθώς σε οκτώ ματς έχει δεχθεί 11 γκολ και έχει πετύχει μόλις 5! Ο Σωκράτης Κιούρκος έχει μελετήσει βέβαια πολύ καλά τον αντίπαλο και ξέρει ακριβώς πως πρέπει να παρατάξει την ομάδα του.

Ο Παλληνιακός άλλωστε, στο παιχνίδι αυτό θα παίζει ξανά με... 12 παίκτες, αφού θα έχει στο πλευρό του και τους φιλάθλους του. Οι κάτοικοι της περιοχής, όπως έχουν κάνει φέτος σε όλα τα εντός έδρας ματς, αναμένεται να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή εξέδρα και να... σπρώξουν τους παίκτες στη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου