Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ευκαιρία για… ανάσα στον Παλληνιακό!

Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αήττητο Σπατών έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τον Παλληνιακό, καθώς μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα από τον Κεραυνό Κερατέας και την Θύελλα Ραφήνας, μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι στα… μέτρα του!

Η ομάδα των Σπατών έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα μόλις έξι βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές, με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες! Μάλιστα, το μοναδικό τρίποντο που έχει πανηγυρίσει το έχει σχεδόν… ξεχάσει, καθώς ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαυρεωτική.

Από εκεί και έπειτα, μετράει τρεις ισοπαλίες κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα, τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και τον Κεραυνό Κερατέας με σκορ 1-1, ενώ έχει χάσει εντός έδρας από τον Νικηφόρο με 1-0 και εκτός από το Κορωπί με 2-0.

Πρόκειται λοιπόν για μία ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα και η οποία σε καμία περίπτωση δεν… φοβίζει τον Παλληνιακό. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή, ωστόσο αν οι Παλληνιώτες είναι συγκεντρωμένοι, μπορούν να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου