Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μια νίκη, μια ήττα για τους προ-τζούνιορς


Μια νίκη και μία ήττα μετράει μέχρι στιγμής η ομάδα των προ Τζούνιορς του Παλληνιακού στο τουρνουά total club που συμμετέχει αυτές τις μέρες.

Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα (ο πορτιέρο της πρώτης ομάδας του Παλληνιακού είναι ο προπονητής στους προ Τζούνιορ) ηττήθηκαν από την Τριγλία Ραφήνας με 4-3 ενώ στο δεύτερο, κέρδισαν με το ίδιο σκορ το Νιου Καμπ Ραφήνας. Μάλιστα και τα 7 τέρματα της ομάδας της Παλλήνης στις δύο αυτές αναμετρήσεις, τα σημείωσε ο Κύτταρης!!! Αν μη τι άλλο ο πιτσιρικάς, αναδεικνύεται σε… δεινό σκόρερ.

Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί για την ομάδα των προ Τζούνιορ του Παλληνιακού, είναι πως διαθέτει πάρα πολύ ταλέντο και όλα τα πιτσιρίκια παρουσιάζουν μεγάλη διάθεση για ποδόσφαιρο. Αυτό ικανοποιεί και τον προπονητή τους, ο οποίος έχει αποδείξει και από πέρσι, ότι είναι ιδανικός σε αυτή την κατηγορία αφού πέραν από τις γνώσεις που αποδεδειγμένα διαθέτει και μπορεί να μεταφέρει στους μικρούς, ξεχωρίζει και για τον παιδαγωγική του προσέγγιση.

Οι μπόμπιρες «αστέρες» του Παλληνιακού «λατρεύουν» τον προπονητή τους καθώς έχει την ικανότητα να τους διατηρεί και σοβαρούς όποτε χρειάζεται, αλλά και να τους διασκεδάζει με παιχνίδια και πειράγματα (λογικό, λόγω της ηλικίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου