Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αν κρατήσει το μηδέν, νίκησε!

Ο Αήττητος Σπατών, τον οποίο αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή για την ένατη αγωνιστική, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις ήττες σε οκτώ παιχνίδια. Και στα τέσσερις ματς που έχασε όμως, δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από την Σταμάτα, συνέχισε με το 3-0 από τον Άρη Βούλας, ενώ έχει χάσει επίσης με 1-0 από τον Νικηφόρο και 2-0 από το Κορωπί. Κοινό στοιχείο και στις τέσσερις αναμετρήσεις, το γεγονός ότι δεν σκόραρε, τη στιγμή μάλιστα που στα άλλα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος έχει βρει δίχτυα.

Βέβαια και εκεί έχουμε ένα… περίεργο στατιστικό για την ομάδα των Σπατών, καθώς όποτε πέτυχε ένα γκολ έφερε ισοπαλία, ενώ με δύο τέρματα νίκη! Αναλυτικά, ισόπαλα με σκορ 1-1 έληξαν τα ματς με τη Μάχη Μαραθώνα, τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και τον Κεραυνό Κερατέας, ενώ η μοναδική νίκη τους ήταν με 2-1 απέναντι στην Λαυρεωτική!

Οπότε τα πράγματα έχουν ως εξής σύμφωνα με την… προϊστορία. Αν ο Παλληνιακός κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του, θα μπορέσει να φύγει με το «διπλό» από τα Σπάτα, αν δεχθεί ένα γκολ, θα έχουμε ισοπαλία, ενώ από δύο και πάνω μάλλον ήττα…

Αυτά βέβαια είναι απλά στατιστικά στοιχεία και αν οι Παλληνιώτες εμφανιστούν σοβαροί στο εντός έδρας ματς της Κυριακής, θα πάρουν τη νίκη ακόμα και αν δεχθούν κάποιο τέρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου