Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Θυελλώδες ξεκίνημα, αλλά και αδυναμίες...

Μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ είναι η Θύελλα Ραφήνας, την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας ο Παλληνιακός. Μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση μίας νίκης από την κορυφή!

Οι Ραφηνιώτες μέχρι στιγμής μετράνε τέσσερις νίκες, δύο εντός και δύο εκτός, μία ισοπαλία εκτός έδρας με τα Γλυκά Νερά και δύο ήττες, μία εντός και μία εκτός, από τον Κεραυνό Κερατέας και την Δόξα Κορωπίου αντίστοιχα.

Ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενα τρίποντα κόντρα σε δύο ομάδες της περιοχής μας, τον Γέρακα και τον Νικηφόρο, ωστόσο μετά έκοψαν ταχύτητα με την ήττα 1-0 στην έδρα της Δόξας Κορωπίου. Σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στα άλλα δύο ματς που δεν νίκησαν, δηλαδή με τα Γλυκά Νερά και το Κορωπί, έδειξαν δυσκολίες στο σκοράρισμα, κάτι που τους στοίχησε βαθμολογικά.

Ο Παλληνιακός μπορεί να έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα τέσσερις πόντους λιγότερους από την Θύελλα (13-9), ωστόσο οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες και σίγουρα αναμένεται να δούμε μέσα στο χορτάρι ένα ντέρμπι. Ο Σωκράτης Κιούρκος έχει μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο και ξέρει το αδύνατο σημείο για να τον χτυπήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου