Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ντεμπούτο με υποσχέσεις για Αναστασίου!

Το ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν με τον Παλληνιακό έκανε την περασμένη εβδομάδα ο  Παναγιώτης Αναστασίου, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, όπου σκόραρε κιόλας. Ένας ακόμα μικρός που το μέλλον του ανήκει…

Ο Αναστασίου αγωνίστηκε για 60  λεπτά στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Δόξα Κορωίου και πέτυχε μάλιστα και το πιο σημαντικό γκολ του αγώνα, καθώς σκόραρε στο 90’ και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου οι Παλληνιώτες πήραν τελικά τη νίκη και την πρόκριση με 3-1.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει με γκολ και στο πρωτάθλημα, αν ο επόπτης στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Κερατέας δεν τον έκοβε λανθασμένα για οφσάιντ στο 75’ και ενώ το ματς ήταν στο 0-0.

Από τα περίπου 80 λεπτά λοιπόν που έχει αγωνιστεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στις πρώτες του δύο συμμετοχές (και στις δύο μπήκε αλλαγή), ο Αναστασίου δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και σίγουρα πρόκειται για έναν πιτσιρικά που το μέλλον του ανήκει. Η εξέλιξή του δείχνει την δουλειά που γίνεται στον Παλληνιακό και τις ευκαιρίες που δίνονται από τον Σωκράτη Κιούρκο σε νεαρούς παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου