Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ισοπαλία, μόνο αν έχει παράταση!

Ούτε μία ισοπαλία δεν έχει στο πρωτάθλημα ο Παλληνιακός μετά από επτά αγωνιστικές, σε αντίθεση με το Κύπελλο, όπου και τις δύο προκρίσεις τις έχει πανηγυρίσει στην παράταση!

Κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας ο Παλληνιακός έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του ισοπαλία, ωστόσο το γκολ στο 90’ έφερε τελικά την ήττα με 1-0. Έτσι λοιπόν, οι Παλληνιώτες μετά από επτά αγωνιστικές δεν έχουν ακόμα «χ» στο ρεπερτόριο τους, αφού μέχρι στιγμής μετράνε τέσσερις ήττες και τρεις νίκες!

Συγκεκριμένα, έχουν χάσει εκτός έδρας από την Σταμάτα, τη Μάχη Μαραθώνα και τον Κεραυνό Κερατέας και εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ενώ έχουν νικήσει στην Παλλήνη την Λαυρεωτική και το Κορωπί και μακριά από το γήπεδό τους τον Νικηφόρο.

Στο Κύπελλο όμως, ο Παλληνιακός αρέσκεται στις ισοπαλίες, καθώς και στις δύο αναμετρήσεις του μέχρι τώρα με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και Δόξα Κορωπίου, η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη. Το πρώτο ματς 0-0 και το δεύτερο 1-1. Και τις δύο φορές όμως, οι Παλληνιώτες πήραν τη νίκη και συνεπώς την πρόκριση στην παράταση.

Αν δεν υπάρχει λοιπόν παράταση, ο Παλληνιακός δεν θέλει την ισοπαλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου