Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

"Καθάρισε" ξανά ο Μπερτσιάς (Παλληνιακός - Ολυμπιακός 1-0)

Με τέρμα του πρώτου του σκόρερ ως τώρα για φέτος, του Νίκου Μπερτσιά, ο Παλληνιακός επικράτησε πριν λίγη ώρα στο κύπελλο του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και απέσπασε μια δικαιότατη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 
Και γράφουμε «δικαιότατη», διότι το γήπεδο στην Παλλήνη, είχε… κατηφόρα προς την εστία του πορτιέρο των φιλοξενούμενων! Οι Παλληνιώτες πήραν την «εκδίκησή» τους για τον χαμένο αγώνα την Κυριακή στο πρωτάθλημα (ήττα 1-2 από την ίδια ομάδα) και πανηγύρισαν μια "καθαρή" αν και αγχωτική πρόκριση.
Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Μπερτσιάς με καρφωτή κεφαλιά στο 99’ έπειτα από καλοζυγισμένη σέντρα του Μητσιάρα και "καθάρισε" και στη δεύτερη φετινή νίκη του Παλληνιακού (είχε προηγηθεί εκείνη στο πρωτάθλημα επί της Λατυρεωτικής).
Αλλά πραγματικά, η συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να οδηγούνταν στην παράταση. Οι ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι για να «καθαρίσουν» το ματς στη κανονική του διάρκεια ήταν πάμπολλες, αλλά για μια ακόμη φορά φέτος, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους (μας θύμισε πολύ το ματς στον Μαραθώνα κόντρα στην Μάχη πριν από δύο αγωνιστικές…).
Δοκάρι είχε στο ματς ο Πάσαρης για τον Παλληνιακό και κλασσικές ευκαιρίες οι Μητσιάρας (τρία τετ-α-τετ!!!) και Μπερτσιάς (δύο καλές κεφαλιές).  
Απόλυτα παραγωγικό το σύνολο του Σωκράτη Κιούρκου, ας συνεχίσει να δημιουργεί τόσες φάσεις και κάποια στιγμή θα έρθουν και τα πιο εύκολα γκολ…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλλέας Πάσαρης Ρακιντζόπουλος (58’ Μπούρας Η.), Αλβανός, Καρακάσης, Σιαδήμας, Κούσης (60’ Ντρένοβα), Σκεντούλη, Παπασαράντος (96’ Κούνας), Μπερτσιάς, Μητσιάρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Τσιώμας (65’ Ευαγγελινός), Μπερμπάντης, Παυσιούλης, Ράλλης, Λέκα, Νικολάου, Τζέικομπ, Σταυρόπουλος (70’ Τσέλια), Μηλιώτης (69’ Σουσούνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου