Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Με τον... αέρα του Κυπέλλου!

Με στόχο την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός το Σάββατο (16.30) εκτός έδρας τον Νικηφόρο στο γήπεδο του Γέρακα για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ. Οι Παλληνιώτες έχουν εξαιρετική ψυχολογία μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου την Τετάρτη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα όμως τα πράγματα μέχρι στιγμής δεν πάνε πολύ καλά, καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα της Παλλήνης έχει μία νίκη, αυτή εντός έδρας με την Λαυρεωτική και τρεις ήττες από Σταμάτα και Μάχη Μαραθώνα εκτός και από Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου εντός. Αυτά όμως ανηκουν στο παρελθόν, καθώς κόντρα στον Νικηφόρο ο Παλληνιακός θέλει να κάνει μία νέα αρχή.

Άλλωστε, ο αντίπαλος δεν φοβίζει ιδιαίτερα, καθώς η ομάδα του Γέρακα μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, αφού έχει μόνο ήττες, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει καν γκολ! Ιδανική ευκαιρία λοιπόν για τον Παλληνιακό να πανηγυρίσει το πρώτο του «διπλό» για την φετινή σεζόν.

Ο Σωκράτης Κιούρκος έχει προετοιμάσει την ομάδα του για το συγκεκριμένο ματς, ενώ προσπάθησε να τους... προσγειώσει μετά την μεγάλη πρόκριση στην παράταση επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 1-0. Βέβαια, η νίκη αυτή αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην αλλαγή ψυχολογίας που χρειαζόταν στην ομάδα, μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Παλληνιακού δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο ματς να έχουν και την στήριξη κάποιων φιλάθλων τους, καθώς το ματς διεξάγεται στο γήπεδο του Γέρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου