Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Δύο τρίποντα με… μαγκιά και πολλές ομοιότητες!

Η χθεσινή νίκη του Παλληνιακού με 3-2 εκτός έδρας κόντρα στον Νικηφόρο, ήταν η δεύτερη για την ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου στο πρωτάθλημα, καθώς η πρώτη ήταν με το ίδιο σκορ κόντρα στην Λαυρεωτική αλλά εντός έδρας. Με εξαίρεση όμως το γήπεδο, τα δύο ματς είχαν πάρα πολλά κοινά! Οι Παλληνιώτες πήραν και τα δύο τρίποντα με ανατροπή, και στα δύο παιχνίδια έπαιξαν ψυχωμένα, ενώ και τις δύο φορές οι πρωταγωνιστές και οι σκόρερ ήταν ίδιοι!

Κόντρα στην Λαυρεωτική η ομάδα της Παλλήνης βρέθηκε να χάνει 0-1, ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο δέχθηκε και άλλο γκολ στο 62’ για το 1-2. Παρόλα αυτά, δεν το παράτησε και παίζοντας με ψυχή γύρισε το παιχνίδι και πήρε τελικά τη νίκη με 3-2!

Αυτή την φορά κόντρα στον Νικηφόρο, προηγήθηκε 0-1, ωστόσο με δύο τέρματα στο 20’ και στο 30’, βρέθηκε να χάνει με 2-1. Ωστόσο, βγάζοντας ποδοσφαιρική μαγκιά για ακόμα μία φορά, οι Παλληνιώτες γύρισαν το ματς και τελικά πήραν τη μεγάλη νίκη με 3-2!

Οι ομοιότητες όμως δεν σταματάνε εκεί! Πρέπει να τονίσουμε πως και στις δύο νίκες του Παλληνιακού μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Μπερτσιάς, ο οποίος κόντρα στην Λαυρεωτική έβαλε ένα γκολ και έφτιαξε άλλο ένα, ενώ απέναντι στον Νικηφόρο έβαλε δύο και έφτιαξε το τρίτο! Επίσης, σκόρερ και στα δύο ματς ήταν ο Καρακάσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου