Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Δεύτερος στον κόσμο ο Παλληνιώτης Σταθακόπουλος!

Ο Άγγελος Σταθακόπουλος για ακόμα μία φορά εκπροσώπησε την Παλλήνη σε παγκόσμιο επίπεδο και μας έκανε υπερήφανους! Ο συμπολίτης μας συμμετείχε στον τελικό του Championkart, στο Jesolo της Ιταλίας και πρωταγωνιστώντας και τις 3 μέρες του αγώνα, τερμάτισε στη 2η θέση της κατηγορίας 6 Speed Over, με εξατάχυτα kart.

Σε μία σπουδαία διοργάνωση, που συμμετείχαν οδηγοί από 13 χώρες (Βέλγιο, Κροατία, Ιταλία, Ολλανδία, Ελλάδα, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Ισπανία, Φινλανδία, ΗΠΑ, Ελβετία, Βενεζουέλα), ο Σταθακόπουλος είχε εξαιρετική παρουσία και κράτησε την σημαία της χώρας μας πολύ ψηλά!

Μπορεί στον μεγάλο τελικό ο αγώνας του να μην ξεκίνησε πολύ καλά, καθώς έχασε αρκετές θέσεις στην πρώτη στροφή, ωστόσο στην συνέχεια με εκπληκτική οδήγηση και πολλές προσπεράσεις, κατάφερε να βρεθεί δεύτερος! Μάλιστα, στους τελευταίους γύρους πλησίασε απειλητικά τον Ιταλό, Ενρίκο Φάε, ωστόσο τελικά δεν μπόρεσε να τον προσπεράσει. 

Παρόλα αυτά, η 2η θέση στον Παγκόσμιο τελικό του Championkart τον άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο έστω και αν έδειξε πως μπορούσε να κατακτήσει και τον τίτλο. Πρόκειται για μία διάκριση που μας κάνει όλους υπερήφανους, ενώ οι Παλληνιώτες έχουν έναν λόγο παραπάνω να χαίρονται, καθώς ένα «δικό τους παιδί», κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά σε αυτό που λατρεύει να κάνει και να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου