Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Οι Παλληνιώτες θα δώσουν ρυθμό νίκης!


Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου του Παλληνιακού στο εντός έδρας παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της ΕΠΣΑΝΑ με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Παρά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας, οι Παλληνιώτες δεν απογοητεύονται και την Κυριακή θα προσπαθήσουν να... σπρώξουν την ομάδα στη νίκη!

Ο αγώνας έχει ορισθεί για την Κυριακή, ώρα 16.30 και σύμφωνα με τις... προετοιμασίες που υπάρχουν, στο γήπεδο της Παλλήνης αναμένεται να βρεθούν και πάλι πάρα πολλοί φίλαθλοι. Μπορεί η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου την προηγούμενη εβδομάδα να ηττήθηκε από τη Μάχη Μαραθώνα, ωστόσο ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται και πιστεύει πως αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Άλλωστε, ακόμα είμαστε στην αρχή της χρονιάς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως στο προηγούμενο εντός έδρας ματς ο Παλληνιακός είχε νικήσει με 3-2 την Λαυρεωτική.

Σε εκείνο το παιχνίδι, είχαν βρεθεί στο γήπεδο περίπου 400 φίλαθλοι της ομάδας. Ανάλογη λοιπόν, εκτιμάται πως θα είναι η προσέλευση και στο ματς της Κυριακής, όπου για δεύτερη φορά θα υπάρχει στην κερκίδα και το «palliniakos fan club».

Με την βοήθεια λοιπόν από την εξέδρα, ο Παλληνιακός θα ψάξει κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου το δεύτερο εντός έδρας τρίποντο της χρονιάς και ελπίζουμε να το πετύχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου