Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Νικολάκη είσαι τρέλα με την κίτρινη φανέλα»! (Νικηφόρος-Παλληνιακός 2-3)!


Σίγουρα δεν θα αργήσει να γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παλληνιακού ο Νίκος Μπερτσιάς! Είναι… τρέλα ο Νικολάκης με την κίτρινη φανέλα (!) και χάρη στην δεινότητα και την εξυπνάδα του, η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες το δεύτερο τρίποντό της στο φετινό πρωτάθλημα. 



Και τι δεν έκανε ο έμπειρος επιθετικός στο ματς με τον Νικηφόρο στον Γέρακα! Δύο γκολ, την ασίστ στο τρίτο (και το νικητήριο!), δοκάρι, και μέσα σε όλα αυτά, για μια ακόμη φορά έδωσε αμέτρητες μάχες με τους αντιπάλους του, φανερώνοντας το πόσο παθιασμένος ήταν για τη νίκη!

Όλα τα λεφτά ο Μπερτσιάς, πήρε από το χέρι τον Παλληνιακό και τον οδήγησε σε μια εκτός έδρας επικράτηση, η οποία μόνο εύκολη δεν ήταν έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση…

Το σκορ στο ματς άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 7’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά του Παπασαράντου και σέντρα του στην περιοχή ο Μπερτσιάς με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1.

Το καλό ξεκίνημα όμως του Παλληνιακού, δεν είχε και συνέχεια στο πρώτο μέρος καθώς οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και κατάφεραν να ανατρέψουν ολοκληρωτικά την σε βάρος τους κατάσταση. Ο Πάσαρης στο 20’ έβαλε αυτογκόλ φέρνοντας την αναμέτρηση στο 1-1 και στο 30’ με υπόδειξη του βοηθού διαιτητή (ο ρέφερι ετοιμαζόταν να δείξει κίτρινη στον επιθετικό του Νικηφόρου!), οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Ρακιντζόπουλου. Οι Παλληνιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα, θεωρώντας πως ο αντίπαλος επιθετικός έκανε… θέατρο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαζέχα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (2-1).

Η επανάληψη όπως αναμενόταν, ήταν αγχωτική. Οι παίκτες του Κιούρκου εκεί που είχαν κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα, βρίσκονταν ξανά με την πλάτη στον τοίχο και με τον εφιάλτη άλλης μιας ήττας στο πρωτάθλημα και μάλιστα από την ουραγό της βαθμολογίας…

Αλλά εκεί, ο Μπερτσιάς απέδειξε, γιατί πολλοί πιστεύουν ήδη στην Παλλήνη, πως είναι ο νέος ηγέτης του Παλληνιακού… Πρώτα έστειλε την προειδοποιητική βολή με προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι του αντίπαλου τέρματος, αλλά  λίγα λεπτά έπειτα, ο τερματοφύλακας του Νικηφόρου δεν ήταν το ίδιο τυχερός. Συγκεκριμένα, στο 75’ ο Κούσης έκανε σέντρα στην περιοχή του Νικηφόρου, ο Μπερτσιάς στόπαρε υπέροχα την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2!

Και δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Στο 85’, η ποδοσφαιρική ευφυΐα του Νικόλα ήταν όλα τα λεφτά αφού η έξοχη μπαλιά τρύπα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έβγαλε τον Καρακάση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Γέρακα, με τον σκληροτράχηλο αμυντικό να εκτελεί ψύχραιμα διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 και χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στους Παλληνιώτες!

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Πάσαρης, Ρακιντζόπουλος, Αλβανός, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ζώκος (50’ Ντρένοβα), Σκεντούλη, Παπασσαράντος (65’ Κούσης), Μπερτσιάς, Μητσιάρας (70’ Μπούρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου