Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Οι Παλληνιώτες ήταν πάλι εκεί!

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμα μία φορά η παρουσία των οπαδών του Παλληνιακού στο παιχνίδι με το Κορωπί. Οι κάτοικοι της Παλλήνης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου, κ. Παναγιώτη Μερτύρη, λίγες ώρες πριν το ματς και βοήθησαν τα μέγιστα για να φτάσει το σύνολο του Σωκράτη Κιούρκου στη νίκη.

Ο κ. Μερτύρης με ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο facebook το μεσημέρι της Κυριακής, ζητούσε από τους Παλληνιώτες να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τον Παλληνιακό.  Η ανταπόκριση λοιπόν, ήταν εντυπωσιακή, καθώς τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Κορωπί την παρακολούθησαν από κοντά περισσότεροι από 350 φίλους της ομάδας!

Οι Παλληνιώτες δημιούργησαν μία ζεστή ατμόσφαιρα και βοήθησαν πάρα πολύ στο να έρθει η νίκη. Σε όλη την διάρκεια του ματς στήριζαν τους ποδοσφαιριστές και τους… έσπρωχναν στο γκολ, ενώ όταν ήρθε αυτό από τον Νίκο Μπερτσιά, έγινε… χαμός!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Παλληνιακό να παίρνει τη νίκη με 1-0 και τον κόσμο στην εξέδρα να χειροκροτεί για αρκετή ώρα τον Σωκράτη Κιούρκο και τους παίκτες του.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή