Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο… κατάσκοπος Κιούρκος στο Κορωπί!

Την επεισοδιακή αναμέτρηση ανάμεσα στο Κορωπί και τον Κεραυνό Κερατέας παρακολούθησε την Κυριακή ο προπονητής του Παλληνιακού, Σωκράτης Κιούρκος, καθώς οι γηπεδούχοι είναι ο επόμενος αντίπαλος των Παλληνιωτών στο πρωτάθλημα.

Το Κορωπί μπορεί να νίκησε με 1-0 από το γκολ του Σίγκμπο στο 52’, ωστόσο η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τα… παρατράγουδα που είχαμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα στο 55’ ο Σίγκμπο για τους γηπεδούχους να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα, ενώ στο 63’ τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε ο Μεγαγιάνης για λογαριασμό του Κεραυνού αυτή την φορά.

Όσον αφορά έξω τα όσα συνέβησαν έξω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου, η ομάδα της Κερατέας διαμαρτύρεται για την φιλοξενία, ενώ κατήγγειλε πως έγινε και «ντου» στα αποδυτήρια της στο ημίχρονο του ματς!

Έτσι λοιπόν, ο Κιούρκος δεν μπόρεσε να βγάλει και πολλά συμπεράσματα για το Κορωπί, ωστόσο διαπίστωσε από κοντά, πως η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Παλληνιακός την επόμενη εβδομάδα μπορεί να παίξει αρκετά δυνατά.

Η σύνθεση για το Κορωπί:  Παπαθεοδώρου, Φύτρος (70′ Τόλιας), Πάνου, Πριονίδης,
Τεντόπουλος, Σίγκμπο, Ντούνης, Σπηλιόπουλος, Ανδρεάδης, Γαλάνης (55′
Κοκκίνης), Παπαδόπουλος (80′ Ντιόπ).

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή