Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Με τον κόσμο και καλή ψυχολογία για την τρίτη νίκη!

Να συνεχίσει το σερί των νικών του και να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ θέλει ο Παλληνιακός κόντρα στο Κορωπί, το οποίο υποδέχεται την Κυριακή στις 16.30. Η ομάδα της Παλλήνης έχει κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς και με την βοήθεια των φιλάθλων της, θέλει να συνεχίσει το σερί…

Ο Παλληνιακός μετά το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν, φαίνεται πως πλέον έχει βρει τα… πατήματά του, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε δύο σερί νίκες. Πρώτα την Τετάρτη για το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου με 1-0 και μετά στο πρωτάθλημα εκτός έδρας κόντρα στον Νικηφόρο με 3-2.

Τα δύο αυτά θετικά αποτελέσματα έχουν ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι την Κυριακή θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμα ένα τρίποντο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το Κορωπί έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και μετά από πέντε αγωνιστικές και έχει 12 βαθμούς με τέσσερις νίκες και μία ήττα. Το άσχημο αποτέλεσμα όμως, ήρθε σε εκτός έδρας ματς και εκεί πρέπει να χτυπήσουν οι Παλληνιώτες!
Ο Παλληνιακός μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς, με δύο νίκες και τρεις ήττες και την Κυριακή θέλει να πάρει το ντέρμπι και να δείξει πως διαθέτει ένα πολύ ισχυρό σύνολο. Ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του δούλεψαν πολύ την εβδομάδα που πέρασε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και ελπίζουν να τα καταφέρουν.

Βέβαια, δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή τη «μάχη», καθώς θα έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους της Παλλήνης, η παρουσία των οποίων αναμένεται να είναι και πάλι εντυπωσιακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου