Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ούτε… Τσάμπιονς Λιγκ να έπαιζε ο Παλληνιακός!

Πολύ βαρύ είναι το πρόγραμμα του Παλληνιακού αυτό τον μήνα, καθώς τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν γεμίσει πάρα πολύ το πρόγραμμα της ομάδας του Σωκράτη Κιούρκου. Τόσο την προηγούμενη εβδομάδα όσο και την επόμενη, οι Παλληνιώτες έχουν τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες.

Ούτε… πρόγραμμα Τσάμπιονς Λιγκ να είχαν δηλαδή οι Παλληναιώτες, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκαν Κυριακή με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου για το πρωτάθλημα, Τετάρτη με την ίδια ομάδα για το Κύπελλο και Σάββατο με τον Νικηφόρο ξανά για το πρωτάθλημα.

Οι συνεχόμενοι αγώνες όμως δεν σταματάνε εκεί για τους Παλληνιώτες, οι οποίοι μπορεί αυτή την εβδομάδα να ξεκουράζονται, ωστόσο την επόμενη έχουνε… νέο Γολγοθά! Οοποίος ξεκινάει την Κυριακή, όπου η ομάδα της Παλλήνης αντιμετωπίζει το Κορωπί για το πρωτάθλημα, την Τετάρτη κοντράρεται με την Δόξα Κορωπίου για το Κύπελλο, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (λόγω της 28ης Οκρωβρίου) πηγαίνει στην Κερατέα για το ματς με τον Κεραυνό.

Για δεύτερη φορά λοιπόν μέσα στον ίδιο μήνα, ο Παλληνιακός έχει να δώσει τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες. Πολύ δύσκολο και πολύ κουραστικό για τους ποδοσφαιριστές πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου