Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Το πάθημα να γίνει μάθημα!

Μπορεί να έχουν περάσει δύο ημέρες από την ήττα του Παλληνιακού κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα με 1-0, ωστόσο στην ομάδα δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως έχασαν ένα… δικό τους παιχνίδι. Η απογοήτευση και το πάθημα που πρέπει να γίνει μάθημα!

Οι Παλληνιώτες μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς, καθώς μετράνε μία νίκη, αυτή κόντρα στην Λαυρεωτική εντός έδρας και δύο ήττες μακριά από το γήπεδό τους από Σταμάτα και Μάχη Μαραθώνα. Στην ομάδα όμως θεωρούν πως θα μπορούσαν… άνετα να έχουν έξι βαθμούς ή έστω τέσσερις, καθώς την περασμένη Κυριακή η εικόνα του ματς δεν δικαιολογούσε με τίποτα το τελικό αποτέλεσμα. Για αυτό και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφευγαν από το γήπεδο με άδεια χέρια.

Ο Παλληνιακός έπαιξε καλύτερα σχεδόν σε όλο το ματς στον Μαραθώνα και αν έκανε γκολ κάποια από τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, τώρα θα μιλάγαμε για ένα μεγάλο «διπλό». Το γκολ όμως δεν ήρθε ποτέ και έτσι δεν ήρθαν και οι βαθμοί. Παρά λοιπόν την καλή εμφάνιση, αυτό που μένει είναι οι χαμένες ευκαιρίες και οι χαμένοι βαθμοί.

Επειδή όμως ακόμα βρισκόμαστε στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι πολύ νωρίς, η ομάδα θα πρέπει εκλάβει την συγκεκριμένη ήττα ως… μάθημα και ως παράδειγμα προς αποφυγή για την συνέχεια. Η μπάλα «τιμωρεί» και αν δεν σκοράρεις όταν έχεις τις ευκαιρίες, τότε θα είσαι εσύ αυτός που θα δεχθεί το γκολ. Αυτό δεν πρέπει να τον ξεχνάει κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου