Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Έδειξε τα δόντια του ο Παλληνιακός!

Οι δύο τελευταίες νίκες του Παλληνιακού απέναντι στο Κορωπί για το πρωτάθλημα με 1-0 και η νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο με 3-1 στην παράταση επί της Δόξας Κορωπίου, ήταν η καλύτερη απάντηση της ομάδας σε όσους βιάστηκαν να την... αμφισβητήσουν στην αρχή της σεζόν, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει σήμερα στο ματς με την Κερατέα.

Οι Παλληνιώτες κατάφεραν μέσα σε τέσσερις ημέρες να νικήσουν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και να δείξουν πως διαθέτουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

Την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα επικράτησαν 1-0 του Κορωπίου, το οποίο μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην ΕΠΣΑΝΑ έχει 12 βαθμούς με τέσσερις νίκες και δύο ήττες και βρίσκεται στην τρίτη θέση! Η δεύτερη ήττα τους είναι από τον Παλληνιακό.

Την Τετάρτη όμως είχε μία ακόμα πιο δύσκολη αποστολή, καθώς η αντίπαλος του στο Κύπελλο, η Δόξα Κορωπίου στο πρωτάθλημα είναι αήττητη και πρωτοπόρος με 16 βαθμούς, μετά από πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Οι Παλληνιώτες όμως δεν φοβήθηκαν, έκαναν το παιχνίδι τους και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-1 και μία σπουδαία πρόκριση.

Τα δυο αυτά παιχνίδια έδειξαν σε όλους την ποιότητα που διαθέτει φέτος ο Παλληνιακός και τις δυνατότητες που έχει για να πετύχει κάτι πολύ καλό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου